Ankara Ppf Kaplama Tavsiyesi

Detailing Dükkanı fason ürün kullanmıyordur. Bana göre marka açıklamak istemiyorlar. Ara ara firmalar başka iyi markaya geçiş yapıyor, bir etkende bu olabilir.

Rayno ve Solargard marka ppf kullanıyorlardı. Zaten Solargard ın Ppf çok iyi. Isı vs gerekmeden çizik kendi kendine kayboluyor.
Doğrudur hocam, detailing dükkanını ilk açıldığı günden beri takipteyim alışverişim de oldu bir kötülüklerini görmedim. Kullandıkları malzemeyi saklamaları bence çok saçma fason olsun olmasın fasonmuş gibi bir algı yaratıyorlar.

Doğrudur hocam, detailing dükkanını ilk açıldığı günden beri takipteyim alışverişim de oldu bir kötülüklerini görmedim. Kullandıkları malzemeyi saklamaları bence çok saçma fason olsun olmasın fasonmuş gibi bir algı yaratıyorlar.
Açıkcası neden saklıyorlar bilmiyorum.

Bir ara fırsat bulup gidebilirsem soracağım bunu.

ben vintage detailing de yaptırdım. işçiliklerinden oldukça memnunum. sahibi mühendis, detayları Göker Derya youtube kanalından dinleyebilirsiniz.

2026 için güncel öneri var mıdır dostlar?
Detaycı adam paylaşımları eski tarihli gibi gördüm, hala aktif midir?
Farklı yer tecrübe eden varsa onların da yorumlarına açığım

2026 için güncel öneri var mıdır dostlar?
Detaycı adam paylaşımları eski tarihli gibi gördüm, hala aktif midir?
Farklı yer tecrübe eden varsa onların da yorumlarına açığım
Batıkent'te happy car var. Mercedes aracıma sadece kaput olarak 3m markalı+garantili+kaskoya işletme dahil 10 bin TL fiyat aldım. Tabii aracınız golfse işin rengi değişir. Daha uyguna çıkartırsınız.

Esnaflıkları ve müşteriye olan tavırları güzeldir. Fiyat olarak sadece 1-2 bin TL pahalı geliyor ama işçilik temiz.

Geri