Açıkçası 2. el lastik işine bu zamana kadar hiç bulaşmadım, tavsiyede etmem,Sağolasın…
Vallahi en son zinciri muhtemelen Kayseride çalıştığım zamanlar şahinim vardır sene 1992-93 olabilir o zaman kullanmıştım zaten beceremiyordum tak tak tak gidiyordum
Aslında ben hep pahalı marka çıkma baktım internette İstanbul da özellikle 2023 üretimi falan 11.5-15k bandında bolca mevcut hatta diğer İllerde daha çok var lakin kargo meselesi birde kontrol kime ettireceğim… sıfırda uygun markalarda bu rakamlara var şimdi net şuna karar vermem lazım sıfır diğer marka mı alayım yoksa bu şekilde geçen sene alınmış bir kaç bin km kullanılmış lastik mi…
Örnek bir kaç gün önce aldığım markalı lastik fiyatları;
1228172897 15k ya bırakıyor
1228822824 14k ya bırakıyor
1215827999 11.5k ya bırakıyor
1227366298 11k ya bırakıyor
1219929038 10k ya bırakıyor
1215000706 bu semperit 3.5₺ adedi
Açıkçası 2. el lastik işine bu zamana kadar hiç bulaşmadım, tavsiyede etmem,
Semperit ‘i küçümsemeyin, Avrupa’da çok tercih edilen bir markadırmemnuniyetsizlik yaşayacağınızı düşünmüyorum,
İstanbul gibi bir şehirde eğer kış tatiline gitmiyordanız veya kış şartları sert geçen memleket yolculuğu yapmıyordsnız, kış lastiği çok elzem değil istanbul şehiriçi için, 4 mevsim daha mantıklı olacaktır, Zaten yaz için yazlık setiniz de var,

Bugün taktırdım,Geçmişte Petlas Goodyear Nokian Momo kullanmıştım,
Şimdi de Continental aldım.
Dağlık bir Güney Doğu ilinde işimi görür umarım.
Geriye tek bir derdim kalıyor, orjinal yaylara dönmek.
Bugün taktırdım,
orjinal jantla 3.5 cm spor yay çok da kötü durmadı.
Konfor bir tık arttı
Bahara hazırlık için 18" jantları da banyoda temizledim bir güzelce, bu sefer evden atılmaya çok yaklaştım![]()
Belki yarım cm aşağı düşmüştür Metin Abi.
Sanki daha çok düşmüş araç ya anlamadımben mi öyle görüyorum…
Bridgestone.2015 Golf 7 1.4 Tsi aracım için kış lastiği aramaktayım İstanbul'da oturuyorum marka tavsiyenizi rica edebilir miyim teşekkür ederim
Geçmişte Nokian ‘nı getiren firma artık getirmeyi bıraktı,Ben 2017 de nokian kışlık lastik almıştım çok memnunum şimdi sorun şu lastik 2016 üretimli yani çok aşınma yok ama 10 yılı doldurduğu için değiştirmek istiyorum 15 inç jant takımım var 195 65 R 15 . Yine nokian bakıyorum ama ürün yok hiç internette bayi var mı bilmiyorum. Başka lastik önerisi olan varsa alabilirim