Brk34 Katılımcı Üye Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 2,485 Tepkime puanı 2,168 İsim Burak Araç Golf 8.5 Impression Dün 11:46 #16 Çözüm videoda: En son tüketimi de seçince anlık tüketim geliyor. Biraz kalitesiz oldu video acele ile çektiğim için idare edin
Çözüm videoda: En son tüketimi de seçince anlık tüketim geliyor. Biraz kalitesiz oldu video acele ile çektiğim için idare edin
R riveryilmaz Yeni Üye Katılım 23 Şub 2026 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Konum Elazığ İsim Nehir Araç Yılmaz Dün 23:05 #17 Brk34 dedi: Çözüm videoda: En son tüketimi de seçince anlık tüketim geliyor. Biraz kalitesiz oldu video acele ile çektiğim için idare edin Genişletmek için tıkla ... Olmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var.
Brk34 dedi: Çözüm videoda: En son tüketimi de seçince anlık tüketim geliyor. Biraz kalitesiz oldu video acele ile çektiğim için idare edin Genişletmek için tıkla ... Olmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var.
Brk34 Katılımcı Üye Katılım 22 Kas 2024 Mesajlar 2,485 Tepkime puanı 2,168 İsim Burak Araç Golf 8.5 Impression Dün 23:31 #18 riveryilmaz dedi: Olmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var. Genişletmek için tıkla ... Ekranda tüketim yazan anlık tüketim zaten. Ayarlardan tikini açtıntan sonra geri gel ve tüketimi seç
riveryilmaz dedi: Olmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var. Genişletmek için tıkla ... Ekranda tüketim yazan anlık tüketim zaten. Ayarlardan tikini açtıntan sonra geri gel ve tüketimi seç