Olmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var.Çözüm videoda:
En son tüketimi de seçince anlık tüketim geliyor. Biraz kalitesiz oldu video acele ile çektiğim için idare edin
Ekranda tüketim yazan anlık tüketim zaten. Ayarlardan tikini açtıntan sonra geri gel ve tüketimi seçOlmuyor hocam. Tekrar tekrar izledim yanlış mı yapıyorum diye fakat olmuyor. Anlık tüketim gelmiyor. Sadece tüketim kısmı var.
Pardon sadece Ortalama tüketim var hocam. Sizin videoda “tüketim” yazan kısım gelmiyorEkranda tüketim yazan anlık tüketim zaten. Ayarlardan tikini açtıntan sonra geri gel ve tüketimi seç
Video çekip at bakalım belki yanlış yapıyorsundurPardon sadece Ortalama tüketim var hocam. Sizin videoda “tüketim” yazan kısım gelmiyor
Aynen hocam güncellemeden sonra gitti. Arac 2024 style. Geçen ay bi güncelleme attılar. Yakıt göstergesi 4 çentik oldu. Ondan sonra anlık tüketim gittiBildiğim kadarıyla etsi sahip araçların yani life ve style paket araçların hayalet kadranları üst donanım olarak geçtiği için bu araçlara hatırladığım kadarıyla yazılım gelmişti 2025 ilk çeyrekte. Bu yazılımla birlikte anlık tüketimdeki 2 silindir modu gibi özellikleri kaldırıldı ve yakıt göstergesindeki değişiklik(4 çentik) gibi detaylar eklendi. @Brk34 aracı ise videodan baktığım kadarıyla Impression paket araç. Bu araçlarda yazılım güncellemesi gelmediği için aktif bir şekilde halen 2 silindir modu göstergesi devam ediyor. Şuan 2024 model life veya style aracı olup güncelleme yaptırmayan kullanıcılarda halen bahse konu özellik gözükebiliyor.
Bildiğim kadarıyla etsi sahip araçların yani life ve style paket araçların hayalet kadranları üst donanım olarak geçtiği için bu araçlara hatırladığım kadarıyla yazılım gelmişti 2025 ilk çeyrekte. Bu yazılımla birlikte anlık tüketimdeki 2 silindir modu gibi özellikleri kaldırıldı ve yakıt göstergesindeki değişiklik(4 çentik) gibi detaylar eklendi. @Brk34 aracı ise videodan baktığım kadarıyla Impression paket araç. Bu araçlarda yazılım güncellemesi gelmediği için aktif bir şekilde halen 2 silindir modu göstergesi devam ediyor. Şuan 2024 model life veya style aracı olup güncelleme yaptırmayan kullanıcılarda halen bahse konu özellik gözükebiliyor.
Bildiğim kadarıyla etsi sahip araçların yani life ve style paket araçların hayalet kadranları üst donanım olarak geçtiği için bu araçlara hatırladığım kadarıyla yazılım gelmişti 2025 ilk çeyrekte. Bu yazılımla birlikte anlık tüketimdeki 2 silindir modu gibi özellikleri kaldırıldı ve yakıt göstergesindeki değişiklik(4 çentik) gibi detaylar eklendi. @Brk34 aracı ise videodan baktığım kadarıyla Impression paket araç. Bu araçlarda yazılım güncellemesi gelmediği için aktif bir şekilde halen 2 silindir modu göstergesi devam ediyor. Şuan 2024 model life veya style aracı olup güncelleme yaptırmayan kullanıcılarda halen bahse konu özellik gözükebiliyor.
Aynen hocam güncellemeden sonra gitti. Arac 2024 style. Geçen ay bi güncelleme attılar. Yakıt göstergesi 4 çentik oldu. Ondan sonra anlık tüketim gitti
Arkadaşlar ben de yazılım bu hafta yaptırdım. Sürüm 0176.Benim araç 2025-11-06 üretim tarihli Life, bu hafta servise bıraktığımda yazılımın son sürüm olduğunu söylemişlerdi. Bende anlık tüketim ve silindir bilgisi yer alıyor ama anlamadım![]()
Tabi arabaya binince atayım, ben herhangi bir özellik aç kapa yapmadım bu arada hayalet ekran özelinde. Araç nasıl geliyorsa aynı şekilde menüler duruyor (tabi bayide aç kapa yapılmadıysa)Arkadaşlar ben de yazılım bu hafta yaptırdım. Sürüm 0176.
İmpression olması ile alakalı olabilir desem Emir hocamda varmış.
@EmirB hocam ekranın fotoğrafını ve anlık tüketimi salar mısın? Diğer arkadaşlar videoda gösterdiğim gibi tiki açtılar mi?
Direksiyonun sağından ayarlanıyor.Tabi arabaya binince atayım, ben herhangi bir özellik aç kapa yapmadım bu arada hayalet ekran özelinde. Araç nasıl geliyorsa aynı şekilde menüler duruyor (tabi bayide aç kapa yapılmadıysa)