Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Konuda bulunan fotoğraflar benim kendime ait tam kapatıyor aslında rizline. Size başka marka veya Golf 7 için olanı yollamış olabilirler.
Sizin rizline üst kademe olduğu için tam kapatıyor alt kademe için alınca koltuk arkası olan kısım açıklık kalıyor satıcı ile görüştüm alt kademe için baskıda böyle çıkıyor eğimli kısmı basamıyoruz dedi bende iade ettim

Sizin rizline üst kademe olduğu için tam kapatıyor alt kademe için alınca koltuk arkası olan kısım açıklık kalıyor satıcı ile görüştüm alt kademe için baskıda böyle çıkıyor eğimli kısmı basamıyoruz dedi bende iade ettim
Anladım ben üst kademe olarak kullanıyorum. Alt kademe hiç almadım. Üst ile alt arasına malzeme dolduruyorum benim için daha iyi oluyor. Alt kademede kullanınca bagaj genişliyor ama yukarı doğru genişliyor herşeyi üst üste koyamayacağım için alt kısıma doldurdum malzemeleri. Bagaj boş kalmış oldu :D.

Aracım golf 8.5 Rizline her ikisini de alıp denedim. Alt konumdakini üst konumda kullanacak olsanız arka tarafı çok düz olduğundan havuz kullanmanın manası olmuyor. Ama üst konumdakini altta kullandığınızda yine de bagaj koruması sağlıyor. Tek ürünle iki konum için de kullanmak isterseniz üst konum için olanı alabilirsiniz.

Aracım golf 8.5 Rizline her ikisini de alıp denedim. Alt konumdakini üst konumda kullanacak olsanız arka tarafı çok düz olduğundan havuz kullanmanın manası olmuyor. Ama üst konumdakini altta kullandığınızda yine de bagaj koruması sağlıyor. Tek ürünle iki konum için de kullanmak isterseniz üst konum için olanı alabilirsiniz.
Merak ediyordum bunu teşekkürler hocam bilgilendirme için alt tarafta kullanıyordum sürekli şu an çıkarttım üst taraf olarak satın almayı planlıyorum dediğiniz gibi üst kademede hiçbir faydasını görmedim

Ben de bunu merak ediyordum hangisini alayım diye , teşekkür ederim ben de sağolunn

En ucuz olanı aldım koku falan yok kullanıyorum valla markası da dandik bir şeydi hatırlamıyorum bile. Çok kasmayın bozulacak bı eşya değil bu sonuçta

Ben halıbagajhavuzu diye bir marka vardı oradan almıştım, aracın orijinal zemini gibi kumaş kaplı, alt kısmı plastik, oem görüntüyü bozmadan koruyor, tavsiye ederim.
Halı bagaj havuzu gerçekten çok güzel duruyor. Sıvı geçirmemesini de test etmek durumunda kalmıştım Shell cam suyu bagajda devrilip dökülünce. En ufak sızdırma yapmadı. Tek sıkıntısı o kumaş yapısından cam suyunu defalarca durulama ile çıkarmak olmuştu

Ben halıbagajhavuzu diye bir marka vardı oradan almıştım, aracın orijinal zemini gibi kumaş kaplı, alt kısmı plastik, oem görüntüyü bozmadan koruyor, tavsiye ederim.
Bunu sizin tavsiyenizle ben de almıştım hocam. Çok memnununum görüntü ve işlevden.

Bunu sizin tavsiyenizle ben de almıştım hocam. Çok memnununum görüntü ve işlevden.
Hocam üst olarak mı almıştınız, ben de almayı düşünüyorum, üst alınca alt olarak da kullanılabilir mi, teşekkür ederim

Hocam üst olarak mı almıştınız, ben de almayı düşünüyorum, üst alınca alt olarak da kullanılabilir mi, teşekkür ederim
Üst olarak aldım. Alt kısmı bir kere kullanma ihtiyacım oldu ama sığmadığı için bagaj havuzunu çıkartmak zorunda kaldım. Zorlasan olur gibi ama belki şekli bozulur vs diye havuzu komple çıkartmıştım.

Normalde alt kısımda masa havlu vs olduğundan hep üst olarak kullanıyorum o yüzden benim için sorun olmuyor.

Geri