Golf 8.5 İmpression İzlenim, Deneyim ve Paylaşımlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hassey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok zorlamadan hissediyorum daha önceki araçlarımın çoğu bağımsızdı bana göre büyük eksiklik yola yapışan araçlara alışkınım o yüzden çok hissediyorum eksikliğini bugüne kadar süspansiyon ve lastik seçimine çok dikkat ettim bazen hayat kurtarıyor
Tabiki fikirler farklı olabilir ama ben arabayı limitlerde kullanmıyorum. Benim için değişen bir şey yok. İlla fark vardır doğru diyor olabilirsiniz

Merhabalar , anahtardan cam açma kapatma nasıl yapabiliyoruz ? Golf 8.5 imp

Merhabalar , anahtardan cam açma kapatma nasıl yapabiliyoruz ? Golf 8.5 imp
Araç ayarları menüsünde "Camlar" bölümünde konforlu açma ayarlarına girin: Tüm camlar, Şöfor Camı ve Kapalı seçeğini tüm camlar yaparsanız anahtardan kilit açma tuşuna basılı tutunca tüm camları açar, Şöfor camı yaparsanız sadece şöfor camını açar, kapalı yaparsanız açma tuşuna basılı tutunca herhangi birşey yapmaz. Camlar açıksa kilit kapama tuşuna basılı tutarsanız açık camları kapatır.

Araç ayarları menüsünde "Camlar" bölümünde konforlu açma ayarlarına girin: Tüm camlar, Şöfor Camı ve Kapalı seçeğini tüm camlar yaparsanız anahtardan kilit açma tuşuna basılı tutunca tüm camları açar, Şöfor camı yaparsanız sadece şöfor camını açar, kapalı yaparsanız açma tuşuna basılı tutunca herhangi birşey yapmaz. Camlar açıksa kilit kapama tuşuna basılı tutarsanız açık camları kapatır.
Teşekkür ederim sağ olun

Bagajlarımızı açarken dikkat etmemiz gereken bir püf noktasını özetleyen güzel bir hikaye paylaşıyorum. Acaba siz bu detayı biliyor muydunuz?

Ben sorun olacağını düşünmüyorum bı şekilde tasarlanmış zaten.

Ayrıca zaten dikey yönde logodan kaldırmıyoruz. İlk açılırken yatay gidiyor. Sonrası logoyu bırakıyoruz amortisör açıyor zaten.

Videoda sanki bütün bagaj kaportasının yükü logoya biniyor gibi anlatmış. Amortisör direk açıyor zaten. Yatayda da o kadar problem değil bu

Bu arada bu logolu bagaj mekanik değil. Düğmeyi kaldırınca 2 saniyelik kilidi açıyor sadece basılı tutsam da sonra kalıyor. Çok sinir bozucu bi durum oluyor bazen. Neden mekanik bağlantı yapmamışlar çok garip

Eğer logo açma kolu bozuluyorsa bu VW nin kalitesizliği demek. Yanlış açıldığı için değil. Normalde ne yaparsan yap bozulmaması gereken bir parça. Ama VAG sağolsun her parçası için sürpriz yapabilir :)

Bir de kapamayı anlatsaymış. Çünkü Alman markalarının hepsinde bagaj kapatmak için düzgün tıtma yerleri ve boşlukları var. Bizim ülkede pek bilinmiyor ve kullanılmıyor.

Selamlar. Impression almayı düşünüyoruz fakat ön koltuklarda bel desteği olmaması aklımızı kurcalıyor. Daha önce bel desteksiz Polo’muz vardı, uzun yol yaptığımızda kuyruk sokumu ağrısı oluyordu. Yaş da 50’yi geçince aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz, kısa süreli test sürüşünde de anlaşılmıyor maalesef. Bu konuyla ilgili tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
bende Impression var birde taigo var 2 sininde koltukları aynı ama taigoda bel desteği var golfte yok ancaaaak golfün koltuğunda bel desteği kısmında bir delik var üstü koltuk kumaşı ile kaplı hani diyorum ki içerisinde varda kol mu takmadılar oraya bir kol takılabilirmi o kısmı delerek diye aklıma gelen saçma sapan bir durum var. bilgisi tecrübesi olan varmı bu konuda yeri var ancak ayar kolu yok dışı koltuğun bütün halde olan kumaşı ile kapalı

Merhabalar Golf 7 den geçiş yaptım uzun yolda ses yalıtımı iyiydi fakat 8,5 da rüzgar sesini çok içeriye alıyor açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım yalıtım konusunda

Merhabalar Golf 7 den geçiş yaptım uzun yolda ses yalıtımı iyiydi fakat 8,5 da rüzgar sesini çok içeriye alıyor açıkçası biraz hayal kırıklığına uğradım yalıtım konusunda
Tam tersine 8 ve 8.5 da yalıtım daha iyi bence.

Son düzenleme:
8 ve 8,5 kasa rüzgar tüneli testleriyle optimize edilmiş aerodinamik yapıya sahip, bu da hem yakıt tüketimini düşürüyor hem de rüzgar sesini azaltıyor.
NVH (gürültü, titreşim, sertlik) açısından Golf 7’ye kıyasla belirgin iyileştirmeler mevcut.
Özellikle yan cam kalınlıkları, kapı içi yalıtım malzemeleri ve şasi bağlantıları daha sağlam ve sessiz sürüş hedeflenmiş.
Motor alt koruması ve izolasyon pedleri de geliştirilmiş durumda.

Sonuç: Golf 8/8.5, sürüş konforu ve sessizlik anlamında 7’ye göre kesinlikle daha ileri bir noktada.

Merhaba arkadaşlar Volkswagen‘in sitesinde bugün gördüm impression araçlara opsiyonel donanım olarak geri görüş kamerası ve adaptif hız sabitleme gözüküyor servise gitsek yaptırabilir miyiz kullanan arkadaşlar var mı?

Geri