Golf 8.5 İmpression İzlenim, Deneyim ve Paylaşımlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hassey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Selamlar. Impression almayı düşünüyoruz fakat ön koltuklarda bel desteği olmaması aklımızı kurcalıyor. Daha önce bel desteksiz Polo’muz vardı, uzun yol yaptığımızda kuyruk sokumu ağrısı oluyordu. Yaş da 50’yi geçince aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz, kısa süreli test sürüşünde de anlaşılmıyor maalesef. Bu konuyla ilgili tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
Koltuklarda rahatsızlık yaşamazsınız.

Ama üst düzey bı koltuk da değil.

Sarıyor rahat ettiriyor. Uzun yolda asla rahatsız edexeğini düşünmüyorum.

Yani keşke farklı koltuk olsaydı demezsiniz.

Diyeceğiniz şey bence şu olur: " Daha iyi koltuklar olsa güzel olur, ama olmaması da sorun değil"

Test sürüşü az çok fikir vermiştir zaten.

Selamlar. Impression almayı düşünüyoruz fakat ön koltuklarda bel desteği olmaması aklımızı kurcalıyor. Daha önce bel desteksiz Polo’muz vardı, uzun yol yaptığımızda kuyruk sokumu ağrısı oluyordu. Yaş da 50’yi geçince aynı şeyi yaşamaktan korkuyoruz, kısa süreli test sürüşünde de anlaşılmıyor maalesef. Bu konuyla ilgili tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
Genel olarak memnunum, yaklaşık 10 ay oldu ve 7.000 kilometreye yaklaştım. Açık konuşmam gerekirse çok konforlu olduğunu söyleyemem ama 600-700 kilometre non-stop geldiğim zamanlarda bile çok rahatsız etmedi. Zaten yalıtım, sessizlik ve o rafine sürüş hissiyatı aracı oldukça konforlu hissettiriyor. Bence korkularınızı haklı çıkaracak bir koltuk sıkıntısı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Yanıtlarınız için teşekkürler.

Bir de tecrübeniz varsa bu aracın (özellikle bozuk yollarda) konforunu arka süspansiyonu bağımsız Golf’lerle karşılaştırabilir misiniz?

Koltuklarin minderleri yumusak yanal destekleri orta duzey megane 4 ten sonra gectik biz yanal destekleri bir miktar az geldi bana sadece ama koltuk rahatligi sizi rahatsiz etmez sadece dosemenin deseni daha iyi olabilirdi diyor insan

Geri