Passat B8.5 Şerit Takip Cam değişimi

şuan en iyi kamera hangisi? çok karışık bu olaylar yav bir sürü parça kodu var :D. 3WA 907 217 benim aracımdaki kamera bu. en iyisi bu mu şuanda @zulalyol abi sen bilirsin

2 q0 yeni nesil kamera olup travel asist yaya alagılama bisiklet algılama vs gibi bir çok özelliği yazılımla açılabilir.Direksiyon desteklediği(kapasitif ) sürece 2q0 takmak mantıklı

Sizin araç için 2Q0 en iyisidir.
Zulal abi' de aynısını söylemişti daha önce, 3q ile çok fark mı arasında onu merak ediyorum daha önceki aracımda 3q' lu kamera vardı 2q ya geçince travel assist daha iyi ortalıyor heralde şeridi.

Zulal abi' de aynısını söylemişti daha önce, 3q ile çok fark mı arasında onu merak ediyorum daha önceki aracımda 3q' lu kamera vardı 2q ya geçince travel assist daha iyi ortalıyor heralde şeridi.
Zaten fabrikasyon kameralı gelseydi 2Q0 ile gelecekti.

Travel Assistte kapasitif özellik güzel. Ya direksiyonun yada içinden bir şeylerin değişmesi gerek kapasitiflikte

Zaten fabrikasyon kameralı gelseydi 2Q0 ile gelecekti.

Travel Assistte kapasitif özellik güzel. Ya direksiyonun yada içinden bir şeylerin değişmesi gerek kapasitiflikte
Evet o kapasitif işini çözeceğiz, 3q' da biraz şeritte pinpon gibi sekme olayı vardı bakalım ilerleyen süreçte bu işlemi yaptırınca farkını yazarım.

2 q0 yeni nesil kamera olup travel asist yaya alagılama bisiklet algılama vs gibi bir çok özelliği yazılımla açılabilir.Direksiyon desteklediği(kapasitif ) sürece 2q0 takmak mantıklı
yaya algılama, bisiklet algılama swapla oluyor di mi abi?

Geri