Sizin araçlardaki kamera 2q0 dan sonra çıkan kamerlardır daha yeni nesildirşuan en iyi kamera hangisi? çok karışık bu olaylar yav bir sürü parça kodu var. 3WA 907 217 benim aracımdaki kamera bu. en iyisi bu mu şuanda @zulalyol abi sen bilirsin
Sizin araç için 2Q0 en iyisidir.Anladığım kadarıyla 2Q kamera 3Q' ya göre daha üstün, travel assist geliyor araç destekliyorsa vs. Bende bu ikilemdeyim 3Q mu 2Q mu diye![]()
Zulal abi' de aynısını söylemişti daha önce, 3q ile çok fark mı arasında onu merak ediyorum daha önceki aracımda 3q' lu kamera vardı 2q ya geçince travel assist daha iyi ortalıyor heralde şeridi.Sizin araç için 2Q0 en iyisidir.
Zaten fabrikasyon kameralı gelseydi 2Q0 ile gelecekti.Zulal abi' de aynısını söylemişti daha önce, 3q ile çok fark mı arasında onu merak ediyorum daha önceki aracımda 3q' lu kamera vardı 2q ya geçince travel assist daha iyi ortalıyor heralde şeridi.
3Q kamera kullanan biri olarak kesinlikle 2Q kamera öneririmAnladığım kadarıyla 2Q kamera 3Q' ya göre daha üstün, travel assist geliyor araç destekliyorsa vs. Bende bu ikilemdeyim 3Q mu 2Q mu diye![]()
Evet o kapasitif işini çözeceğiz, 3q' da biraz şeritte pinpon gibi sekme olayı vardı bakalım ilerleyen süreçte bu işlemi yaptırınca farkını yazarım.Zaten fabrikasyon kameralı gelseydi 2Q0 ile gelecekti.
Travel Assistte kapasitif özellik güzel. Ya direksiyonun yada içinden bir şeylerin değişmesi gerek kapasitiflikte
Kapasitif mevcut direksiyona emilatör takarak çözüyorum sorun değil 2q takılırEvet o kapasitif işini çözeceğiz, 3q' da biraz şeritte pinpon gibi sekme olayı vardı bakalım ilerleyen süreçte bu işlemi yaptırınca farkını yazarım.
yaya algılama, bisiklet algılama swapla oluyor di mi abi?2 q0 yeni nesil kamera olup travel asist yaya alagılama bisiklet algılama vs gibi bir çok özelliği yazılımla açılabilir.Direksiyon desteklediği(kapasitif ) sürece 2q0 takmak mantıklı