Değerli hocam,
Maşallah araç çok güzel olmuş. 2 soru sormak istiyorum:
1) Arka farlar orijinal R farı mı yoksa kaplattınız mı ?
2) Sanki sizin aracı florya taraflarında görüyorum sürekli plaka tanıdık geldi gibi yanılıyor muyum yoksa ?
Değerli hocam,
@TanerGüngör Hocam bu arada konu dışı olacak ama, spoilerin detaylı bir kaç fotoğrafını atabilir misiniz. İnternetten baktığımda bu tip ve Orjinali gibi arasında azcık boşluk olan türden var, kararsız kaldım da.
En kısa sürede fotolarını yüklücembu arada spoiler plastik esneme oluyor ve sıfır dümdüz bir şekilde oturması biraz zor
Hocam daha ruhsata işletemedim vaktim yokBir de ruhsata işletirken yapılan işlemler ve maliyetini bizimle paylaşır mısınız?
Bu konuda birşey diyemicem çünkü piyasada fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor 500 tlye bir günde tabela folyosuyla araba kaplatanda gördüm 14 15 bin tl ye krom kaplatanda burda önemli olan kullanılan malzeme ve işçilik ben bir çok kez aldığım araçlara işlem yaptırdım hep şundan yanayım kaliteli ve güvenilir yerde yaptırmak lazım bu sadece folyo için geçerli değil lastiğinden yıkamasına kadar çünkü insanlar sizin o kadar emek verip aldığınız malınıza önem ve özen göstermeyerek kalitesiz çin malı malzeme kullanarak arabalara zarar veriyorlar başıma geldiği için söylüyorum bunlarıHocam,
Bizim araç küçük olduğu için 1500 en fazla 2000'e 10 numara kaplatırsınız. Ben 1200 fiyat aldım tanıdık dolayısıyla.
Saygılarımla
Benimde opsiyonladığım aracı bayi sattı almaya giderken bende beyaz istemiyordum normalde 4 5 ay sıra verdikleri için elde olanı almak zorunda kaldım@TanerGüngör Çok iyiymiş. Basit bir işlem tam benim aklımdaki işlemleri yaptırmışsınız. Ben de bayide istediğim rengi bulamam diye bu şekilde bir işelm düşünüyordum. Siz gerçekleştirmişsiniz.