Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zamandır aracıma birşeyler yaptırmak istiyordum vakit buldukça forumda paylaşıcam ilk iş aracımı kaplattım sonra rüzgarlık takıldı marşpiyel difüzör ön lip alındı montajı daha yapılmadı jant ve yay daha sonra takipte kalalım
Renk güzel duruyor mat füme.Yalnız arka stoplar bence orijinale dönse daha kontrast duracaktır.Böyle led stoplara yazık olmuş ve arkayı boğmuş.Durban jant 18 inç ve yayla daha güzel duracaktır renk.
Uzun zamandır aracıma birşeyler yaptırmak istiyordum vakit buldukça forumda paylaşıcam ilk iş aracımı kaplattım sonra rüzgarlık takıldı marşpiyel difüzör ön lip alındı montajı daha yapılmadı jant ve yay daha sonra takipte kalalım
@TanerGüngör Hocam bu arada konu dışı olacak ama, spoilerin detaylı bir kaç fotoğrafını atabilir misiniz. İnternetten baktığımda bu tip ve Orjinali gibi arasında azcık boşluk olan türden var, kararsız kaldım da.