Mk7 renk değişimi :)


Herkese merhabalar

Uzun zamandır aracıma birşeyler yaptırmak istiyordum vakit buldukça forumda paylaşıcam ilk iş aracımı kaplattım sonra rüzgarlık takıldı marşpiyel difüzör ön lip alındı montajı daha yapılmadı jant ve yay daha sonra takipte kalalım :)

Ekli dosyayı görüntüle 5835

Ekli dosyayı görüntüle 5836

Ekli dosyayı görüntüle 5837

Ekli dosyayı görüntüle 5838
Değerli hocam,

Maşallah araç çok güzel olmuş. 2 soru sormak istiyorum:

1) Arka farlar orijinal R farı mı yoksa kaplattınız mı ?

2) Sanki sizin aracı florya taraflarında görüyorum sürekli plaka tanıdık geldi gibi yanılıyor muyum yoksa ?

 

@silvershadow Çok teşekkürler rüzgarlığın fotoğraflarını detaylı çekip yüklerim marşpiyeller orjinalden parlak siyah ben onlarıda kaplattım difüzör ve ön lipin montaj fotoğraflarıyla birlikte yüklücem daha vakit bulup montajı yaptıramadım en kısa zamanda montajı yapılcak :)

 
@Mete45 Hocam sık sık florya tarafına gidiyorum görmüş olabilirsiniz arka farlar r farların koyluğunda kaplandı :)

 
Bir de ruhsata işletirken yapılan işlemler ve maliyetini bizimle paylaşır mısınız?

 
Bir de ruhsata işletirken yapılan işlemler ve maliyetini bizimle paylaşır mısınız?
Hocam daha ruhsata işletemedim vaktim yok   :)  yalnız şu işlemler yapılıyor aracınızı kaplattığınız yerden faturasını alıp muayane istasyonunda renk tespiti yaptırıyorsunuz ortalama 150 180 tl arası maliyeti var diye biliyorum yeni ruhsat falan çıkartılıyor

 
Hocam,

Bizim araç küçük olduğu için 1500 en fazla 2000'e 10 numara kaplatırsınız. Ben 1200 fiyat aldım tanıdık dolayısıyla.

Saygılarımla
Bu konuda birşey diyemicem çünkü piyasada fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor 500 tlye bir günde tabela folyosuyla araba kaplatanda gördüm 14 15 bin tl ye krom kaplatanda burda önemli olan kullanılan malzeme ve işçilik ben bir çok kez aldığım araçlara işlem yaptırdım hep şundan yanayım kaliteli ve güvenilir yerde yaptırmak lazım bu sadece folyo için geçerli değil lastiğinden yıkamasına kadar çünkü insanlar sizin o kadar emek verip aldığınız malınıza önem ve özen göstermeyerek kalitesiz çin malı malzeme kullanarak arabalara zarar veriyorlar başıma geldiği için söylüyorum bunları :)  

 
@TanerGüngör Çok iyiymiş. Basit bir işlem tam benim aklımdaki işlemleri yaptırmışsınız. Ben de bayide istediğim rengi bulamam diye bu şekilde  bir işelm düşünüyordum. Siz gerçekleştirmişsiniz.

 
@TanerGüngör Çok iyiymiş. Basit bir işlem tam benim aklımdaki işlemleri yaptırmışsınız. Ben de bayide istediğim rengi bulamam diye bu şekilde  bir işelm düşünüyordum. Siz gerçekleştirmişsiniz.
Benimde opsiyonladığım aracı bayi sattı almaya giderken bende beyaz istemiyordum normalde 4 5 ay sıra verdikleri için elde olanı almak zorunda kaldım :)

 
@TanerGüngör Bende bulamam diye önlem olarak tam olarak sizin yaptıklarınızı düşündüm. Sizi yaptırmış olarak görünce bir tek ben olmadığımı anladım.

 
@TanerGüngör Aynen öyle sizin yaptırdığınız gayet mantıklı inşallah insan azmanı arkadaşlara denk gelmezsinizi bu kapıyı dikkat etmeden açanlar gibi. Gerçi okuduğumda folyonun bunlara dayanıklı olduğu yazıyordu yinede Allah göstermesin. En güzel günlerinizde kullanın İnşallah

 

Geri
Üst Alt