🔺Golf 8 Rline Ön Tampon & Arka R Difüzör & Akrapovic Egzoz Başlığı & Çift Çıkış Son Susturucu Montajı

Bunları getiren firma aksarayda ness egzoz, 2024 yılında 4.500₺ ye almıştım 2026 yılında 7.500₺ aldım, 2028 yılı gelincede 10.500₺ olur herhalde🫢
Pahalı aksesuar :D webde 13 14k dan satıyor aynı yer bu uçları.

Malzeme nasıl peki abi, yıllar içinde korozyona vs dayanımı parasını hak ediyor mu?

Pahalı aksesuar :D webde 13 14k dan satıyor aynı yer bu uçları.

Malzeme nasıl peki abi, yıllar içinde korozyona vs dayanımı parasını hak ediyor mu?

Ucuz aksesuar yok maalesef…
Malzeme güzel ve kaliteli…

Son düzenleme:
beyaz garage adaşım metin kardeşimden R difüzörü temin edip montajı yaptık…

egzoz başlıklarını aldık…

spoiler siparişini verdik…

egzoz için karar veremedim kafamda soru işaretleri🤔

IMG_5062.jpeg

beyaz garage adaşım metin kardeşimden R difüzörü temin edip montajı yaptık…

egzoz başlıklarını aldık…

spoiler siparişini verdik…

egzoz için karar veremedim kafamda soru işaretleri🤔

IMG_5062.jpeg
hocam golf yazısını siyah yapsan fena durur valla ama sen kaldırmışsın :)

abi sen arabayı delikanlıya sattın galiba. ya da arabadan soğudun. hiç retrofit de gelmiyor :(

Bizde satma olmaz:) babadan evlada geçer:)
Mk8.5 yapılacaklar maalesef Mk8 gibi çok değil Sfd2 kilidini herkes çözemediği sürece birşey yaptırmak mümkün değil…

Egzozlu hâlini merakla bekliyoruz abi...
Mk 8,5 ara sıra benim de canım çekiyor şöyle 26 modellisinden ama retrofit ve modifiyeye imkân tanımadığı için şimdilik durduruyorum kendimi. Özellikle radyatörün kabak gibi meydanda olmasından dolayı ön tampona bi türlü ısınamadım. R-line tamponlar yaygınlaşırsa belki diyorum:unsure:

Egzozlu hâlini merakla bekliyoruz abi...
Mk 8,5 ara sıra benim de canım çekiyor şöyle 26 modellisinden ama retrofit ve modifiyeye imkân tanımadığı için şimdilik durduruyorum kendimi. Özellikle radyatörün kabak gibi meydanda olmasından dolayı ön tampona bi türlü ısınamadım. R-line tamponlar yaygınlaşırsa belki diyorum:unsure:

Ya eski araçtaki gibi yapacağım tabiki yeni kanunda ceza gelir mi bilemiyorum…

Yada @Atesci den aldığım fotoğraftaki gibi yapacağım…

5f283b0f-c522-4af8-894a-3ec914135503.jpeg

Karar vermedim henüz…

Çevreye rahatsızlık verecek düzeyde ses çıkmazsa cezalık bir durum olmaz diye tahmin ediyorum. Yazmayı çok isterse bi memur her türlü yazar orası ayrı bir konu tabii...

Çevreye rahatsızlık verecek düzeyde ses çıkmazsa cezalık bir durum olmaz diye tahmin ediyorum. Yazmayı çok isterse bi memur her türlü yazar orası ayrı bir konu tabii...
Orijinal çıkışı çiftlemek yasak (çiftleniyorsa bile aktif olmaması ceza yeme olasılığınızı düşürür)

Sadece görünüş için uç takmakta yasak

Muhtemelen bu yorumun altına haklı olarak birisi çıkıp yazacaktır ki sadece görünüş için uç takılmasından ben ceza yemedim muayeneden geçtim vs vs ancak ne yazık ki sadece uçtan, görünüş 4 çıkıştan ceza yiyen çevremde çok sayıda arkadaşım var. Stock egzoz ile sadece çift çıkış uç olmasına rağmen 32/3 egzozdan aracını bağlatan gruptan bir arkadaşımın ceza makbuzunu aracın bağlandığının görselini farklı bir konuda eklemiştim. Ne yazık ki sadece uç olması bile yeterli ceza yenmesine

Bu yazdıklarım düşükte olsa bir ihtimal. Şahsen ben sessiz bir görüntü için aracımı 30 gün yediemine bırakmak istemezdim. En azından attığım taş ürküttüğüm kuşa değsin

@metinkar abimde dahil olmak üzere bu işlemi yaptırmayı düşünenlere tavsiyem, sadece tek tarafın aktif bırakılması diğer tarafa sadece bir dirsek konması(L şeklinde bir borunun susturucuya kaynatılması)

Orijinal çıkışı çiftlemek yasak (çiftleniyorsa bile aktif olmaması ceza yeme olasılığınızı düşürür)

Sadece görünüş için uç takmakta yasak

Muhtemelen bu yorumun altına haklı olarak birisi çıkıp yazacaktır ki sadece görünüş için uç takılmasından ben ceza yemedim muayeneden geçtim vs vs ancak ne yazık ki sadece uçtan, görünüş 4 çıkıştan ceza yiyen çevremde çok sayıda arkadaşım var. Stock egzoz ile sadece çift çıkış uç olmasına rağmen 32/3 egzozdan aracını bağlatan gruptan bir arkadaşımın ceza makbuzunu aracın bağlandığının görselini farklı bir konuda eklemiştim. Ne yazık ki sadece uç olması bile yeterli ceza yenmesine

Bu yazdıklarım düşükte olsa bir ihtimal. Şahsen ben sessiz bir görüntü için aracımı 30 gün yediemine bırakmak istemezdim. En azından attığım taş ürküttüğüm kuşa değsin

@metinkar abimde dahil olmak üzere bu işlemi yaptırmayı düşünenlere tavsiyem, sadece tek tarafın aktif bırakılması diğer tarafa sadece bir dirsek konması(L şeklinde bir borunun susturucuya kaynatılması)

Orjinal egzozu çiftlemekten ceza yemek istemem, peki aşağıdaki ürün örneklerinde olduğu gibi bir ürün alsam yinemi bağlanır araç…

IMG_5068.jpeg
IMG_5066.jpeg

Geri