Pahalı aksesuarBunları getiren firma aksarayda ness egzoz, 2024 yılında 4.500₺ ye almıştım 2026 yılında 7.500₺ aldım, 2028 yılı gelincede 10.500₺ olur herhalde![]()
Malzeme nasıl peki abi, yıllar içinde korozyona vs dayanımı parasını hak ediyor mu?
Pahalı aksesuarBunları getiren firma aksarayda ness egzoz, 2024 yılında 4.500₺ ye almıştım 2026 yılında 7.500₺ aldım, 2028 yılı gelincede 10.500₺ olur herhalde![]()
Pahalı aksesuarwebde 13 14k dan satıyor aynı yer bu uçları.
Malzeme nasıl peki abi, yıllar içinde korozyona vs dayanımı parasını hak ediyor mu?
hocam golf yazısını siyah yapsan fena durur valla ama sen kaldırmışsın![]()
4 çıkış aktif olarak mı kullanıyorsunuz
4 çıkış aktif olarak mı kullanıyorsunuz
abi sen arabayı delikanlıya sattın galiba. ya da arabadan soğudun. hiç retrofit de gelmiyorBizim delikanlı sökmüşböyle seviyormuş…
abi sen arabayı delikanlıya sattın galiba. ya da arabadan soğudun. hiç retrofit de gelmiyor![]()
Egzozlu hâlini merakla bekliyoruz abi...
Mk 8,5 ara sıra benim de canım çekiyor şöyle 26 modellisinden ama retrofit ve modifiyeye imkân tanımadığı için şimdilik durduruyorum kendimi. Özellikle radyatörün kabak gibi meydanda olmasından dolayı ön tampona bi türlü ısınamadım. R-line tamponlar yaygınlaşırsa belki diyorum![]()

Orijinal çıkışı çiftlemek yasak (çiftleniyorsa bile aktif olmaması ceza yeme olasılığınızı düşürür)Çevreye rahatsızlık verecek düzeyde ses çıkmazsa cezalık bir durum olmaz diye tahmin ediyorum. Yazmayı çok isterse bi memur her türlü yazar orası ayrı bir konu tabii...
Orijinal çıkışı çiftlemek yasak (çiftleniyorsa bile aktif olmaması ceza yeme olasılığınızı düşürür)
Sadece görünüş için uç takmakta yasak
Muhtemelen bu yorumun altına haklı olarak birisi çıkıp yazacaktır ki sadece görünüş için uç takılmasından ben ceza yemedim muayeneden geçtim vs vs ancak ne yazık ki sadece uçtan, görünüş 4 çıkıştan ceza yiyen çevremde çok sayıda arkadaşım var. Stock egzoz ile sadece çift çıkış uç olmasına rağmen 32/3 egzozdan aracını bağlatan gruptan bir arkadaşımın ceza makbuzunu aracın bağlandığının görselini farklı bir konuda eklemiştim. Ne yazık ki sadece uç olması bile yeterli ceza yenmesine
Bu yazdıklarım düşükte olsa bir ihtimal. Şahsen ben sessiz bir görüntü için aracımı 30 gün yediemine bırakmak istemezdim. En azından attığım taş ürküttüğüm kuşa değsin
@metinkar abimde dahil olmak üzere bu işlemi yaptırmayı düşünenlere tavsiyem, sadece tek tarafın aktif bırakılması diğer tarafa sadece bir dirsek konması(L şeklinde bir borunun susturucuya kaynatılması)