🧿 Golf 8 Led Amblem Logo Retrofit (ACC desteği yok)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Montajı maalesef olmadı üstat ne tırnakları tuttu nede logonun üzerindeki şapka yani 8.5 logosu 8 olmadı tek çare 8.5 panjuru onunda 8 olup olmayacağı belli degil

Facete de siz sanırım parçayı satmak için koymuşsunuz uymadığı için. Orada da yazdım buraya da Metin abiye fikir olabilir diye gelmiştim ama siz de buradaymışsınız :)

Ben de panjur değişirse 8,5 ile uyabileceğini düşünmüştüm ama panjur uyumlu mu ona da emin olamadım.

Metin abinin de dediği ve sizdeki parça gibi olan güzel vw çizgi led şeklinde yanan, kalın tümü yananı ben de beğenmiyorum açıkçası.

Birimiz yaparsa emsal olur bize de :) panjur konusunu bir araştırın bence.

Facete de siz sanırım parçayı satmak için koymuşsunuz uymadığı için. Orada da yazdım buraya da Metin abiye fikir olabilir diye gelmiştim ama siz de buradaymışsınız :)

Ben de panjur değişirse 8,5 ile uyabileceğini düşünmüştüm ama panjur uyumlu mu ona da emin olamadım.

Metin abinin de dediği ve sizdeki parça gibi olan güzel vw çizgi led şeklinde yanan, kalın tümü yananı ben de beğenmiyorum açıkçası.

Evet bendim çok ümitliydim uymadı dün Adana'ya gönderdim hatta arkadaş face'ye atmış

8.5 panjuru 8 olmaz reis olsa idi panjuru da değiştirecektim orjinal logo 8 lere malesef olmuyor orjinale yakın 8 uyumlu logo bulmak gerek ama nasıl

Ben ilk sayfalarda mk8 için uyumlu modeli paylaşmıştım yine paylaşayım, bende acc olmasaydı zaten alacaktım ürün aşağıdaki…

IMG_0190.jpeg

IMG_0188.jpeg
IMG_0189.jpeg

Orjinal logo fiyatıyla karşılaştırırsak fiyat yüksek bence

Mk8 de orjinal ledli amblem olmadığı için arz talep meselesi maalesef zaten ürün aliexpresste satılıyor ama Ülkemize göndermiyor bunu getiren firma daha ucuza satması mümkün değil…
Hadi gönderiliyor desek kargo gümrük vergisi vsvs 10k ları bulur…

IMG_0194.jpeg

Mk8 de orjinal ledli amblem olmadığı için arz talep meselesi maalesef zaten ürün aliexpresste satılıyor ama Ülkemize göndermiyor bunu getiren firma daha ucuza satması mümkün değil…
Hadi gönderiliyor desek kargo gümrük vergisi vsvs 10k ları bulur…

Ekli dosyayı görüntüle 83564
Haklısın gerçekten alternatif olmayınca fiyatlarda normal olur pahalı diyen benim satın alanda benim 😂 bakalım bu nasıl olacak

Haklısın gerçekten alternatif olmayınca fiyatlarda normal olur pahalı diyen benim satın alanda benim 😂 bakalım bu nasıl olacak

Aynen bu işler böyle benim aracımda acc olmasa beş dk beklemez alırdım adamın elinde de kaldımı belli değil ama inanılmaz güzel duruyor…

IMG_0209.jpeg
IMG_0207.jpeg
IMG_0208.jpeg

Dün özelden konuştuk son 1 tane var demişti gelecek ürünlerde zamlı olacak diyordu 7200 bahsetmişti

Zamlı olması normal gümrük vergileri arttı döviz aynı döviz bizim para da her gün zarar…
Alacaksan sor garantisi olacakmı aliexpresteki gibi aldın sıkıntı çıktı para uçmasın…

Geri