Golf 8’e Gti görünümlü difüzör taktık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golfaes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

R line arka tampona oem/replika gti Difüzör oluyor ama life style ımpressiona “gti”için sadece pianoblack cs45 Difüzör uymakta (piyasada gti diye satılan)

Aracımda takılı hali şöyle;
4EDAE99A-7642-44DC-85BF-51C064FC7F26.jpeg
IMG_1128.jpeg
Denedim belki keseriz kurtarır vs diye hiç olmadı kesmeyle bile kurtarmaz oem gti difüzör

IMG_1128.jpeg
Denedim belki keseriz kurtarır vs diye hiç olmadı kesmeyle bile kurtarmaz oem gti difüzör
Maalesef hocam r line arka tampon veya Gti arka tampon şart. bu difüzör için. Maxton gti difüzör geçti elime ancak aracımın arka tampona uymuyor diye hala değerlendirmedim.

Arka tampon gti olarak yaparsam 11-12 civarı bir maliyeti var bana boyası ıvırı zıvırı...

golf 8.5 impression gtı difüzör (orjinal çıkma) taktım sadece kulak kısmı olmuyor oraları kestim alttan vidaladım.

WhatsApp Image 2026-03-23 at 18.37.07 (7).jpegWhatsApp Image 2026-03-23 at 18.37.07 (3).jpeg

golf 8.5 impression gtı difüzör (orjinal çıkma) taktım sadece kulak kısmı olmuyor oraları kestim alttan vidaladım.

WhatsApp Image 2026-03-23 at 18.37.07 (7).jpegWhatsApp Image 2026-03-23 at 18.37.07 (3).jpeg
Aracın renginden kendini hiç belli etmiyor. Dikkat çekici olmamış. Ya da fotoğrafta öyle gözüküyor bilmiyorum. Çıkma ise iyi denk gelmiş valla
Evet çok güzel duruyo MaşaAllah :)
Takılabilecek en nizami jant. Ne fazla şov ne fazla konforsuz her şeyin ortası.

Manisanin neresi bu arada

Aracın renginden kendini hiç belli etmiyor. Dikkat çekici olmamış. Ya da foto

Takılabilecek en nizami jant. Ne fazla şov ne fazla konforsuz her şeyin ortası.

Manisanin neresi bu arada
Evet çıkma aldım difüzörde çıkma :) konfor ideal bence bu aralar dikket çekmek sıkıntı malum cezalardan Manisa somadayım kardeşim

Hayırlı olsun…
🧿

Yalnız boşluklar öyle duracakmı…
Eğer duracak ise güzel gözükmüyor…
IMG_4062.jpeg

Ben olsam tampon alır boyatır ona takardım daha şık olurdu…
IMG_4063.jpeg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun…
🧿

Yalnız boşluklar öyle duracakmı…
Eğer duracak ise güzel gözükmüyor…
IMG_4062.jpeg

Ben olsam tampon alır boyatır ona takardım daha şık olurdu…
IMG_4063.jpeg
tampon fiyatları yüksek olduğu için almadım ( + boya maliyeti ) böyle daha uygun geldi boşluklar elle bastırınca kapanıyor lifte kaldırıp içerden ya yapıştıracağım yada akıllı vida atacağım oralardan.

Geri