- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf 8,5 gti
Sonuç olarak orjinal olmuyor
Fena duruyor. Fotoğraf çok güzelR line arka tampona oem/replika gti Difüzör oluyor ama life style ımpressiona “gti”için sadece pianoblack cs45 Difüzör uymakta (piyasada gti diye satılan)
Aracımda takılı hali şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 84451
orijinali r line arka tampona uyumluSonuç olarak orjinal olmuyor
Teşekkürler hocamFena duruyor. Fotoğraf çok güzel![]()
Assetto Gara lar daha güzel duruyor boşver difüzörü hocamR line arka tampona oem/replika gti Difüzör oluyor ama life style ımpressiona “gti”için sadece pianoblack cs45 Difüzör uymakta (piyasada gti diye satılan)
Teşekkür ederim hocam çok sağolunAssetto Gara lar daha güzel duruyor boşver difüzörü hocam![]()
Gayet şık duruyor bence, bende ilk aldığımda acaba mat mı parlak mı diyodum ama alışınca daha bi güzel gelmeye başlıyor.Teşekkür ederim hocam çok sağolunSadece renginden ötürü biraz kuşkum vardı hala aşmış değilim piano black mi olsaydı yoksa matt black'in güncel ağırlığı zaten iyi mi diye hala bir ayrımdayım
![]()
Temizken kendimi kandırıp pianoblack diyorum çevremdekiler olmadı ayakkabı boyası sür diye troller olmuştu ilk baştaGayet şık duruyor bence, bende ilk aldığımda acaba mat mı parlak mı diyodum ama alışınca daha bi güzel gelmeye başlıyor.
Rahatsız oluyorsanız takmazsınız bakmazsınız olur biter hocamOrijinal olmayan çakma ürünler o kadar eğreti duruyor ki, yolda görünce bu ne diyorum. Altyapısı olmayan görünümler kendini kandırmak gibi, görünüm gti ama gaza basınca ortada bir şey yok.
merhaba link varmı ürün için şahane durmuş gerçektenR line arka tampona oem/replika gti Difüzör oluyor ama life style ımpressiona “gti”için sadece pianoblack cs45 Difüzör uymakta (piyasada gti diye satılan)
Hocam ben İstanbul’da vagcı diye tabir ettiğimiz bir yerde taktırdım by akıllı diye yazarsan ulaşabilirsinmerhaba link varmı ürün için şahane durmuş gerçekten
bende 8,5 impression var uyarmı
Merhabalar reklam olmaması adına özelden yolluyorum hocammerhaba link varmı ürün için şahane durmuş gerçekten
bende 8,5 impression var uyarmı