Golf 8’e Gti görünümlü difüzör taktık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan golfaes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sonuç olarak orjinal olmuyor

Teşekkür ederim hocam çok sağolun :D Sadece renginden ötürü biraz kuşkum vardı hala aşmış değilim piano black mi olsaydı yoksa matt black'in güncel ağırlığı zaten iyi mi diye hala bir ayrımdayım :LOL:
Gayet şık duruyor bence, bende ilk aldığımda acaba mat mı parlak mı diyodum ama alışınca daha bi güzel gelmeye başlıyor.

Gayet şık duruyor bence, bende ilk aldığımda acaba mat mı parlak mı diyodum ama alışınca daha bi güzel gelmeye başlıyor.
Temizken kendimi kandırıp pianoblack diyorum çevremdekiler olmadı ayakkabı boyası sür diye troller olmuştu ilk başta :LOL: Pianoblack da biraz boğucu geliyor ama bu hali ağır gösteriyor sizin araçta da farketmiştim ben oturaklı duruyor tam ortası.

Orijinal olmayan çakma ürünler o kadar eğreti duruyor ki, yolda görünce bu ne diyorum. Altyapısı olmayan görünümler kendini kandırmak gibi, görünüm gti ama gaza basınca ortada bir şey yok.

Hocam bende rline diye bildiğim difüzör taktım gerçekten arabanın aurası değişti. Golf ne yapsak güzelleşmeye meyilli bir araba gerçekten

Ekli dosyalar

• IMG_1894.jpeg
    IMG_1894.jpeg
    162 KB · Görüntüleme: 21
R line arka tampona oem/replika gti Difüzör oluyor ama life style ımpressiona “gti”için sadece pianoblack cs45 Difüzör uymakta (piyasada gti diye satılan)

Aracımda takılı hali şöyle;
Ekli dosyayı görüntüle 84451
merhaba link varmı ürün için şahane durmuş gerçekten
bende 8,5 impression var uyarmı

Geri