Golf 7.5 Çift J Farların Yanmaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GolfR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İsim
Hasan
Araç
Golf 7.5 Highline
Golf 7.5 aracım var orjinal highline çift j far mevcut fakat çift j lerin sadece 1er tanesi yanıyor, çift j yanması highline ek opsiyonmuş galiba.

Çift j farları orjinal olarak almak istiyorum piyasada orjinal bulmak çok zor genelde taywan ve çin malı farlar satılıyor onlarda önerilmiyor pek.

Sorularım şunlar.

1. Orjinal çift j far ile tek j farların farklı nedir?
2. Orjinal olarak çift j far nereden bulabilirim, orjinal markası ve kodu nedir

Son olarakta servisle görüştüm çift j far taktırmak istediğimi söyledim, şase nodan sorgulattığında sadece aracın üzerindeki tek j li farlardan verebileceğini söyledi.

Son düzenleme:
tam 1 yıl hatasız boyasız 7.5 highline, otomatik, cam tavanlı, Tungsten gri, içi siyah, km de max 30 35 bin bu kombinasyonda 7.5 aradım,

1 yıl sonunda buldum, aldıktan sonra yaptıklarım kör nokta, acc, şürüş modları, elektirikli bagaj, dokunmatik klima paneli ışıklı yeni vites topuzu, mib 2.5 harman, otomatik park, 8.5rline dokunmatik ısıtmalı direksiyon, navigasyonlu hayalet, şerit yakip için camı geçen hafta değiştirdim kamera 653 yaya algılamalı trde yok servisten almanyadan şipariş verdirdim gelmesini bekliyorum, trimli ambians aydınlatma aldım bu hafta taktırıcam, tmps sensörleride arayıştayım yine geçen hafta 46 binde olmasına rağmen tüm ağır bakımları yaptırdım serviste, triger, buji, ön balatalar, kurum temizliği yağ bakımlarından sunroof bakımına kadar böyle bi arabaya çift j far dla için uğraşmaya değer diye düşünüyorum

Tebrikler gerçekten. Bence de, eğer satma kâr etme gibi bir derdiniz yoksa verilen emeğe değer diye düşünüyorum.

Bende iki aydır arayıştayım, saklamalık bir araç. Kafada belli kriterler olunca bulmak oldukça zor. Benimde acelem yok bakalım arayışa devam.

Kalitesine lafım yok ama tasarım konusunda sizinle hem fikirim. Şuanda kafamda ki bütçeye yaşadığım ülkede rahatlıkla 2020-2021 style paket Golf bulabiliyorum 7kasa ile çok fiyat farkı yok burada ve zaten dolu araç, bir far/stop bir jant ve yapılacak neredeyse bir şey kalmıyor ama gel gelelim iç kabin tasarımı benim için kabul edilemez. Vag gurubundaki en alt sınıf araçlardan biri olan ibizanın iç kabini dahi tasarım olarak kat ve kat daha iyi ve ufaktan bir golf ruhu taşıyor. Golf 8 ise bana çok ruhsuz ve baştan savma geliyor. Tabiki bu tür şeyler kişisel zevk meselesi.

Upvote 0
tam 1 yıl hatasız boyasız 7.5 highline, otomatik, cam tavanlı, Tungsten gri, içi siyah, km de max 30 35 bin bu kombinasyonda 7.5 aradım,

1 yıl sonunda buldum, aldıktan sonra yaptıklarım kör nokta, acc, şürüş modları, elektirikli bagaj, dokunmatik klima paneli ışıklı yeni vites topuzu, mib 2.5 harman, otomatik park, 8.5rline dokunmatik ısıtmalı direksiyon, navigasyonlu hayalet, şerit yakip için camı geçen hafta değiştirdim kamera 653 yaya algılamalı trde yok servisten almanyadan şipariş verdirdim gelmesini bekliyorum, trimli ambians aydınlatma aldım bu hafta taktırıcam, tmps sensörleride arayıştayım yine geçen hafta 46 binde olmasına rağmen tüm ağır bakımları yaptırdım serviste, triger, buji, ön balatalar, kurum temizliği yağ bakımlarından sunroof bakımına kadar böyle bi arabaya çift j far dla için uğraşmaya değer diye düşünüyorum
Trimli ambiyans aydınlatma nedir..?

Upvote 0
Hocam aracı satıp bütçe müsaitse DLA’lı Golf 8 de düşünebilirsin. IQ.Light olan araçların tamamında DLA var sanırım. Ben beğeniyorum güzel özellik. Ancak araçta her şeyin dokunmatik olması sinir edebilir. Klimayı ekrandan kontrol etmekten nefret ediyorum mesela ben.
IQ Light Matrix farlar yeni teknoloji, aydınlatması gerçekten çok iyi ama çok fazla araçta yok. Matrix Golf 7 ve 7.5 da yok.

Upvote 0

Geri