Golf 8.5 Yağ Eksiltme

sonrasinda 1 defa yağ ekledim ve 9000km 1.bakimdan sonra nazar degmesin sorun yok..

ben bayiden alip eve gelirken yag uyarisi vermisti 😂 en altta tek cizgi vardı servise götürdüm yağ eklediler
ekrandaki yag seviyesi son 1lt gosteriyor diye biliyorum
yani orda yag en altta olsada motorda yaklasik 4lt kadar daha yag var demektir yani benim gibi sifir yagmi kalmisti diye korkmayin 😂
Asĺında burda amacım, yağin uzerine yağ eklemeden ziyade, rodaj sonrası servisi tamamen yağ değişımine ikna etmekti.

Aracı servis kısmına indirirlerken araçdaki yol kayıt kameralarını kayıt almaması için kablolarını çıkartmışlar.
Aracında yol takip kamerası olan arkadaşlar sizde serviste bu şekilde bir uygulamaya denk geldiniz mi?

benim daha tazeydi gittigimde 1lt yag eklediler ücret almamislardi

benim daha tazeydi gittigimde 1lt yag eklediler ücret almamislardi
Benim aracım 2.400 km de banada aynısını teklif ettiler kabul etmedim rodaj yeni bitti tamamen yağ ve yağ filtresi değişimi istiyorum deyip, direttim.

Son düzenleme:
aracım 25 binde daha 5 bin var bakıma yağ seviyesi uyarı vermesine 1 diş kaldı

Belki servisten servise değişkenlik gösterebilir, doğuş genelde biraz daha pahalı oluyor.
Ankara’da en uygun vw servisi çayyolundaki Otomol dür. Shell ile anlaşmalılardır. Yağ olarak Shell helix professional kullanırlar. Ekstra olarak ise shellden 500 liralık yakıt çeki de hediye ederler.

2025 yazında eskihisar-arca-doğuş yaklaşık olarak 11 bin tl fiyat verirken Otomol 8500 tl fiyat vermişti.

Geri