Benim de bugün uyarı verdi 10 binde araç 0.6 lt filan aldı 775 lira verdim servise.Benim araçta 4500 km de uyarı verdi yakın zamanda servise giden var mı? ne kadar alıyorlar ücret?
Benim de bugün uyarı verdi 10 binde araç 0.6 lt filan aldı 775 lira verdim servise.Benim araçta 4500 km de uyarı verdi yakın zamanda servise giden var mı? ne kadar alıyorlar ücret?
Aracı performanslı kullanıyor musunuz?Konuyu hortlatayım. Aracım 22500 kilometrede. 15000 bakımda tam 8. kademede olan yağ an itibariyle 2 diş azaldı. 6. kademede. İnce ince eksiltme mevcut. Bunu vw normal görüyor. Hoş belki ilk defa digital ibre olduğu için sık bakıyoruz da farkediyoruz. Belki diğer araçlarda da vardı. Net bilemeyiz.
Neyse bunu dert edemeyiz. Tek depoyla 900 km gitmesi ve bunu son derece konforlu sunması her şeyi örtüyor.
Evet. Her sürüşte mutlaka gerekli yağ ısısına ulaştıysam herhangi viteste 6500 çeviririm.Aracı performanslı kullanıyor musunuz?
performanslı sürüş için gerekli yağ ısısı kaç derece olmalı?Evet. Her sürüşte mutlaka gerekli yağ ısısına ulaştıysam herhangi viteste 6500 çeviririm.
90 derece olmadan hiç bir aracımı sıkıştırmadım. Doğrusu bu mu bilmem ama alışkanlık benimkisi.performanslı sürüş için gerekli yağ ısısı kaç derece olmalı?
Hocam bakımdan sonra yağ seviyesinin en üste olması lazım göstergenin ortada olması normal değil. Eksik yağ bırakmış olabilirler.konuyu benimde katkım bulunsun, sıfır gol 6 aracımda da aldığımda yağ uyarısı vermişti eklemeyi kendim yapmıştım birdaha benzer şikayetim omamıştı.
golf 8.5 2024 aracımda da bakıma kadar sorun yaşamadım, serviste bakım yapıldı, servis çıkışında yağ seviyesi göstergenin yarısındaydı. 22 bin km de iken bugün yağ uyarısı aldım. sürüşte arada kaybolup tekrar geliyor. aracı gayet sakin kullanırım. hız yapmam, genelde uzun yolda 110-120 arası kullanıyorum.
bende eve gittiğimde farketmiştim, ilk aldığımda da benzerdi yağ seviyesi uyarıda vermediği için sorun etmemiştim. şimdi yağ bulup ekleyim. bunun için servise gitmeye gerek yok sanırımHocam bakımdan sonra yağ seviyesinin en üste olması lazım göstergenin ortada olması normal değil. Eksik yağ bırakmış olabilirler.
detaylı bilgi için teşekküler.Daha önce de belirttiğim gibi, motor yağı konusu basit bir mesele değildir.
Yağın maksimum seviyeye, yani “gırtlak dolu” olmasına özellikle karşıyım; bu durum motor açısından sağlıklı değildir.
Bu konudaki görüşlerimi önceki paylaşımlarımda da belirtmiştim.
Ayrıca, “ bakımda yağ yenilendi, artık 1 yıl veya 10-15.000 km rahatım ” düşüncesi de oldukça hatalıdır.
Yağın özelliğini kaybetmesi, sanıldığı kadar uzun sürmez.
Örneğin, üst üste 15 gün boyunca her gün 40-50 km yolu 200 km/s ve üzeri hızlarla kullanmak, yağın performansını ciddi şekilde düşürmeye yeterlidir.
Kısacası, yağ kalitesine ve seviyesine gereğinden fazla güvenmek, motor sağlığı açısından risklidir.
Maksimum çizgisinin 1 tık altı doldurtuyorum hep
Yağ 100 derecelerin üzerine çıkınca ''hacmi'' çoğalıyor ve sağdan soldan yağ kaçakları başlıyor. Belli zaman sonra
her çizgi arası 100 ml 'dir bu arada VW genelde
Yazık motoraEvet. Her sürüşte mutlaka gerekli yağ ısısına ulaştıysam herhangi viteste 6500 çeviririm.
Motor sağlığı için, kurum, egzoz vs. olumlu olduğunu duymuştum. Dizellerde de keza dpf için yapmak gerekiyor.Yazık motora((
O hızlar böyle bir motorun ömrü için "aşırı" yıpratıcı.
Bize bahane lazımUsta benzinli motor da bide yeni nesil ne kurumu ne pası yahu. Sıkıştırmayı seviyorsanız orası ayrı