hocam linkteki 98x23 ürün tek başına yetiyor, %20si artıyor zatenBu işlem için kaç adet hangi ölçüde almak lazım bir adet yetiyormu…
plastik kelepçeler 20cm olsun, 10cm yetmeyebilir
hocam linkteki 98x23 ürün tek başına yetiyor, %20si artıyor zatenBu işlem için kaç adet hangi ölçüde almak lazım bir adet yetiyormu…
Alt plastik korumayı söküp mü taktınız1 hafta oldu kapattıralı bunun aynısından yaptırdım, sinekleri temizlerken 5 tane taş izi saydım, araç sadece 500km uzun yol yapmıştı, motor sıvısı ve yağ sıcaklığında bir değişiklik olmadı,, tiguan, formentor, leon vs. hepsinde aynı büyüklükte ızgara genişliği
planlı eskitme ihtimali geliyor aklıma, milletin radyatörü delinsin de servise iş çıksın demişler gibi
evet, kaportacı aracı önden kaldırıp takozlara koydu, alt muhafazayı söküp ulaştıAlt plastik korumayı söküp mü taktınız
hayır, herhangi bir arıza olmadıİşlemden sonra sensör radar uyarısı arızasıyla karşılaştınız mı
Ürün hava kesecek yapıda değil, zaten baştan bende senin gibi öyle düşündüm.güzel de havayı keser bu
Portatif bir ürünle araç servise bakıma giderken sökülüp servis işi bitince tekrar takıkır cinsten olsa 3d baskı kalıp gibi asla sorun olmazArabaya bakarken ilk aklıma gelen soru herkesinde aklına gelen soruymuş gördüğüm kadarıyla net bir çözüme kavuşmamış ama bende bir şekilde bu duruma tedbir almak istiyorum. Sık sık uzun yol seyahati yapacağım için en azından bir miktar taş ve böceğe engel olsa fayda faydadır diye düşünüyorum. Yukarıda bir arkadaş sormuş ama cevap alamamış. Herhangi bir garanti bozar değişim olduğunu düşünmemekle birlikte bu yüzden garantimi kaybetmek istemem, garantiye bir etkisi olur mu?