Golf 8.5 ön ızgara açıklığına bulunan çözüm

1 hafta oldu kapattıralı bunun aynısından yaptırdım, sinekleri temizlerken 5 tane taş izi saydım, araç sadece 500km uzun yol yapmıştı, motor sıvısı ve yağ sıcaklığında bir değişiklik olmadı,, tiguan, formentor, leon vs. hepsinde aynı büyüklükte ızgara genişliği
planlı eskitme ihtimali geliyor aklıma, milletin radyatörü delinsin de servise iş çıksın demişler gibi
Alt plastik korumayı söküp mü taktınız

Merhaba, daha önce de yapan arkadaşlar gibi bal peteği ızgara ile ön tarafı kapattırdım. Montajı gayet basitçe yaptılar, gayet sağlam duruyor. Soğutma sıvısı ısısında herhangi bir değişiklik yok.

Ekli dosyalar

• ızgara.jpeg
    ızgara.jpeg
    407 KB · Görüntüleme: 95
Bal peteği ızgara ile kapatma sonrası servis garanti vs bir sorun olur mu? Açıklık çok fazla gerçekten yazın her uzun yolda sinek böcek olacak

işin toplam maliyeti ve süresi nedir bilenler yazarsa sevinirim.

IMG_1474.jpeg

ulan yeni aldık arabayı hemen ezilmiş petek

IMG_1474.jpeg

ulan yeni aldık arabayı hemen ezilmiş petek

en sevmediğim görüntü bu bi süre sonra daha da kötü oluyor

alibaba vs sitelerde bunlardan 8,5 içi olanı yok bunun aynısını 8 için alan arkadaşım vardı
gerçekten çok iyi koruyor ama malesef daha üretilmedi

1771911252323.png

1771911658791.png1771911961195.png

forumda 8,5 için bu ürünü yapabilecek yaptıracak biri varmıdır ?

en sonunda bütün araçlar için bu işi yapan bir işletme kurucam ekmek kapısı resmen :D

güzel 2 3 tane video ile sponsorlu reklama bakar

1771911658791.png1771911961195.png

forumda 8,5 için bu ürünü yapabilecek yaptıracak biri varmıdır ?

en sonunda bütün araçlar için bu işi yapan bir işletme kurucam ekmek kapısı resmen :D

güzel 2 3 tane video ile sponsorlu reklama bakar
güzel de havayı keser bu

güzel de havayı keser bu
Ürün hava kesecek yapıda değil, zaten baştan bende senin gibi öyle düşündüm.
OBD’ye bağlayıp hem ağlı hem orijinal haliyle denedi, hiçbir fark çıkmadı.
Sıcaklıkta da değişiklik yok. Kısacası havayı / rüzgarı kesme gibi bir durumu yok.

Arabaya bakarken ilk aklıma gelen soru herkesinde aklına gelen soruymuş gördüğüm kadarıyla net bir çözüme kavuşmamış ama bende bir şekilde bu duruma tedbir almak istiyorum. Sık sık uzun yol seyahati yapacağım için en azından bir miktar taş ve böceğe engel olsa fayda faydadır diye düşünüyorum. Yukarıda bir arkadaş sormuş ama cevap alamamış. Herhangi bir garanti bozar değişim olduğunu düşünmemekle birlikte bu yüzden garantimi kaybetmek istemem, garantiye bir etkisi olur mu?

Arabaya bakarken ilk aklıma gelen soru herkesinde aklına gelen soruymuş gördüğüm kadarıyla net bir çözüme kavuşmamış ama bende bir şekilde bu duruma tedbir almak istiyorum. Sık sık uzun yol seyahati yapacağım için en azından bir miktar taş ve böceğe engel olsa fayda faydadır diye düşünüyorum. Yukarıda bir arkadaş sormuş ama cevap alamamış. Herhangi bir garanti bozar değişim olduğunu düşünmemekle birlikte bu yüzden garantimi kaybetmek istemem, garantiye bir etkisi olur mu?
Portatif bir ürünle araç servise bakıma giderken sökülüp servis işi bitince tekrar takıkır cinsten olsa 3d baskı kalıp gibi asla sorun olmaz
Yoksa garanti konusunda %100 haklısın
Garantiden ederler

Geri