- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
Malesef eklediğim resim dışında yok.Tornacıda diş açtırarak bişeyler uydurabilirim dedim sonra kalite yeterince iyi olmaz mazallah kırılıp kaput boşa çıkar yaralanmaya falan sebep olabilir diye düşündüm vazgeçtim şimdilik,Parçanın erkek versiyonu heryerde var ona bakarak üretilir mi bilmiyorum.Saplamayı kumpasla ölçüp vida boşluğu tasarlanabilir sanırımParçanın teknik resmi varsa bundan isteyenlere yaparım
Resmini eklediğim montaj başlığı vidalandığı yer ve amortisör montajı sonunda daha düz duracağı halde yani istikamet olarak daha düz hat oluyor neden soldaki deliğe uydurma başlık ve somun ile çözüm sağlanmış merak ettim doğrusu.Kaput amortisörünü serviste taktıranlar varsa nereye montajlı yazabilir mi
Maalesef hocam bi akşam üstün körü baktım tek başıma yapamadım arka tarafın somonunu takmak zor geldi en kısa zamanda takıcam inşallah@Furkan06 hocam taktınız mı
Merhaba iş nedeniyle 2 haftadır şehir dışındayım yarın bi aksilik çıkmazsa takıcam artıkAmortisörü taktınız mı acaba, bende tuff sipariş etmeyi düşünüyorum ama sizin de görüşlerinizi duymak isterim
Merhaba iş nedeniyle 2 haftadır şehir dışındayım yarın bi aksilik çıkmazsa takıcam artık
Geçen hafta taktım ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum gayet yeterli şu an için bi sorun yokMerhaba iş nedeniyle 2 haftadır şehir dışındayım yarın bi aksilik çıkmazsa takıcam artık
Hocam çubuğu sök istersen, millet şok olmasın arabada hem çubuk hem amortisör var diyeGeçen hafta taktım ama fotoğraf çekmeyi unutmuşum gayet yeterli şu an için bi sorun yok
Söküp muhafaza etmesi sorun yuvasında dursun garanti olsunHocam çubuğu sök istersen, millet şok olmasın arabada hem çubuk hem amortisör var diye