Golf 8.5 fiyat listesi açıklandı

Önerileriniz var mı hocam?
Sorun yaşamamak adına Toyota Corolla Hacthback tercih edilebilir illa benzinli motor istiyorsanız ve bence gayette şık bir araç. 1,5 senedir golf 8.5 kullanıyorum ve gayet güzeldi toyota da. Elektrikli artık çağımızın teknolojisi bende buna uyarak golften ioniq 5 e geçiş yaptım hem çok ferah geniş hem sorunsuz ve menzil olarak gayet yeterli hemde 5 yıl araç 8 yıl batarya garantisi var hiç değilse 2 sene sonunda golfün garantisi için istenen o deli paraları vermemiş olacağım. Sorun yaşarsamda teknik servise gidebileceğim sene çok daha fazla.

Ne istediğinize bağlı? Hangi paket alcaksınız? Arabadan beklentiniz ne? Böyle dümdüz alınır mı diye bı soru yok

Öyle diyorsanız aynı paraya bı alternatif sunabilmelisiniz. Golf'e bir kere binince diğer arabalar kalitesiz geliyor maalesef.

Abi bu büyük zam hikayesi her ay aynı şey ben sıkıldım onlar sıkılmadı
Golfe binen herkes kendini bu şekilde kandırıyor bence gerçekçi olmak lazım. Golfe bindim şu an başka araca biniyorum ve konfor anlamında vs hiç bir fark göremiyorum. He şu konuda hakkını yiyemem golf çok şık bir araçtı. Alternatif bir çok araç var bulabilirsiniz :)

Golfe binen herkes kendini bu şekilde kandırıyor bence gerçekçi olmak lazım. Golfe bindim şu an başka araca biniyorum ve konfor anlamında vs hiç bir fark göremiyorum. He şu konuda hakkını yiyemem golf çok şık bir araçtı. Alternatif bir çok araç var bulabilirsiniz :)
Ne yazık ki öyle değil hocam . 8 araç değiştirdim bu araçlardan 2 tanesi golftü. Son olarak yine golfe döndüm. Evet bazı sorunlar olduğu bir gerçek ama sürüş zevki diğer araçlar kıyaslanamayacak kadar iyi. Premium araçlar hariç.

Ne yazık ki öyle değil hocam . 8 araç değiştirdim bu araçlardan 2 tanesi golftü. Son olarak yine golfe döndüm. Evet bazı sorunlar olduğu bir gerçek ama sürüş zevki diğer araçlar kıyaslanamayacak kadar iyi. Premium araçlar hariç.
50 yıllık bir ikon kendisi GOLF (y)

Ne istediğinize bağlı? Hangi paket alcaksınız? Arabadan beklentiniz ne? Böyle dümdüz alınır mı diye bı soru yok

Öyle diyorsanız aynı paraya bı alternatif sunabilmelisiniz. Golf'e bir kere binince diğer arabalar kalitesiz geliyor maalesef.

Abi bu büyük zam hikayesi her ay aynı şey ben sıkıldım onlar sıkılmadı
golften sonrası kalite olarak düşük geliyor golf çıtayı yüksek bir yere koyuyor ama yinede çok pahalı bence araba piyasası çok pahalı diyelim genel olarak 12 milyona araba mı olur arkadaş millet 3 milyonu bulsa ev alacak

golften sonrası kalite olarak düşük geliyor golf çıtayı yüksek bir yere koyuyor ama yinede çok pahalı bence araba piyasası çok pahalı diyelim genel olarak 12 milyona araba mı olur arkadaş millet 3 milyonu bulsa ev alacak
1,2 yağ içinde çalışan trigerli opel / citroen almaktansa
golf bence mantıklı

her aracın alternatifi elbetteki vardır. Fiyatı ile değil ancak tasarım ve donanımı ile sınıfında lider olduğunu düşünüyorum.

Her otomobil fiyat performans olmak zorunda gibi bir algıyla hareket ediyor toplum. Aksine bir zevk işi. Böyle düşünmeyen arkadaşlar son dönemde Çin otomobillerine yöneldiler. Otomobil ilk olarak gözle alınır, grubun isminden buradaki çoğu kullanıcının tercihi malum.

Hocalarım Golf'ten daha iyi hissettiren arabalar Golf'ten pahalı. Bu yüzden fiyatı şöyle böyle demeye hakkımız yok :)

1,2 yağ içinde çalışan trigerli opel / citroen almaktansa
golf bence mantıklı
bu da bir görüş ve tercih sebebi tabi ki.triger yağ içinde çalışınca ne oluyor bilmiyorum onu yapan mühendise sormak gerekir dezevantajı nedir diye

bu da bir görüş ve tercih sebebi tabi ki.triger yağ içinde çalışınca ne oluyor bilmiyorum onu yapan mühendise sormak gerekir dezevantajı nedir diye

Triger kayışını yağın içinde çalıştırarak sürtünmeyi azaltıp yakıt tüketimini ve titreşimi azaltmayı hedeflediler, belkide başarılı oldular bu konuda. Ancak yağın içinde kayış deformasyona uğradı, kim bilir bilerek yapılmış bir harekette olabilir yedek parça ve servis konusunda gelir arttırmak için.

Triger kayışını yağın içinde çalıştırarak sürtünmeyi azaltıp yakıt tüketimini ve titreşimi azaltmayı hedeflediler, belkide başarılı oldular bu konuda. Ancak yağın içinde kayış deformasyona uğradı, kim bilir bilerek yapılmış bir harekette olabilir yedek parça ve servis konusunda gelir arttırmak için.

Yağ pompasının, kayışın mikro deformasyona uğrayan parçalarıyla tıkanarak motor arızasına yol açtığı birçok örnek mevcut.
Hatta bu motor için sanayi çevrelerinde 'tuzak motor' tabiri bile kullanılıyor.

Yağ pompasının, kayışın mikro deformasyona uğrayan parçalarıyla tıkanarak motor arızasına yol açtığı birçok örnek mevcut.
Hatta bu motor için sanayi çevrelerinde 'tuzak motor' tabiri bile kullanılıyor.

Çok doğru, iş yerinde arkadaşım bu motor ile 21.000 km'de yağ pompasının süzgeci tıkandı ve yolda kaldı. Ancak yetkili servis buna rağmen kayış sorunsuzdur 90.000 km'de gelin değiştirelim dedi ve süzgeci temizleyip geri verdiler. 🤷‍♂️

Çok doğru, iş yerinde arkadaşım bu motor ile 21.000 km'de yağ pompasının süzgeci tıkandı ve yolda kaldı. Ancak yetkili servis buna rağmen kayış sorunsuzdur 90.000 km'de gelin değiştirelim dedi ve süzgeci temizleyip geri verdiler. 🤷‍♂️

Şirkette bir arkadaşımız da benzer sorunu 10.900 km'de yaşamıştı, pompanın tıkandığını o zaman öğrenmiştik.
Hatta espri konusu bile olmuştu, "Evdeki kızartma yağını mı kullanıyorsun?" diye takılmıştık kendisine.

Aynı şekilde karter açıldı, temizleme yapıldı ancak üzerine yine aynı yağ konuldu.
Şu an ne yazık ki birçok yetkili servis, problemi kökten çözmektense hızlı ve kâr odaklı yaklaşarak “en kısa sürede nasıl para kazanırım” anlayışıyla hareket ediyor.

belkide golfün büyüsü ; bir süre kullandıktan sonra kendine bağlaması ile tanımlanabilir. başka araç kullandığın zaman onun sürüşünü arıyor olman.. benim maceram 10 yıl önce golf 7 1.4 manuel ile başladı..bunu başka bi şoför pert etti sonrasında 2 kere daha alıp sattım ama hala golf 7'e biniyorum. hatta 1.4 actli 18" durban "spor süs. opsiyonu" ile buldum ki o başka bi dünyaymış..
her sattığımda faza param da olmadığı için en fazla mercedes cla veya f30 almaya meyillendim ama bir çok sebepten geri vites yaptım. bmw ci bile bana tavsiye etmedi. 170 lik motor ile bi süre kullandım f30'u.. baktım önü geziyor arabanın.. cla desen lüks clio gibi hissttiriyor. araba çok sert. iç genişlği b sınıfı ..en son a3 alayım diye düşündüm son makyajlı kasadan 1.5'e bindim. baktımki golften bi farkı yok sürüşünün..hatta spor süspansiyonlu denk gelmedi ama bendeki spor süspansiyonlu 2016 golf 7 ondan çok daha iyi.. içi de dar.. ön cam küçük. ee naapcaz şimdi.. gittik gene makul bi fiyata golf aldık..
f30'un içinde mekanik gürültüsü, (şanzıman motor v.b.) önün gevşek hissetirmesi , sahibinin her gün bi yerinden sorun alıyoruz demesi çok heveslenmeme rağmen beni soğuttu.. normal golfün önü (düz yolda) stabil hissettiriyor.. bendeki spor süspansiyon opsiyonu 18 durban ile golfün önü mıh gibi hissettrriyor.. tabi bmw gibi viraj dönemez ama golf uzun otoban virajlarında o setup ile destan yazıyor diyebilirim. diğer vag grubu araçlara girmiyorum 2.0 motor olmadığı sürece düşünmem bile..

Geri