Golf 8.5 fiyat listesi açıklandı

fiyatlar sabit kaldı, ekonomi durdu, zaman bile ilerlemiyor…
Hatta yılbaşından sonra zam yerine indirim yaparlar belki, niye acele edelim ki (!) :)
Adana Aykan'da tanıdığım biri var satış temsilcisi. Geçen hafta konuştum Golf Life pakete 2090 dedi ve belirtti diğer ay daha yüksek bir zam gelecek dedi. Bilginize.

bu paralara alınır mı ????
Ne istediğinize bağlı? Hangi paket alcaksınız? Arabadan beklentiniz ne? Böyle dümdüz alınır mı diye bı soru yok
Alınmaz :) Alınmamalı.
Öyle diyorsanız aynı paraya bı alternatif sunabilmelisiniz. Golf'e bir kere binince diğer arabalar kalitesiz geliyor maalesef.
Adana Aykan'da tanıdığım biri var satış temsilcisi. Geçen hafta konuştum Golf Life pakete 2090 dedi ve belirtti diğer ay daha yüksek bir zam gelecek dedi. Bilginize.
Abi bu büyük zam hikayesi her ay aynı şey ben sıkıldım onlar sıkılmadı

ya abicim türkiyede neyin fiyatı aynı kalmış
her zaman diyorum tuvalet kağıdı al seneye para kazanırsın

bazı kendini bilmez kişiler bu paraya alınırmı/hakkı bu değil diye diye öküz gibi anıranlar noldu malsız kaldılar

ya abicim türkiyede neyin fiyatı aynı kalmış
her zaman diyorum tuvalet kağıdı al seneye para kazanırsın

bazı kendini bilmez kişiler bu paraya alınırmı/hakkı bu değil diye diye öküz gibi anıranlar noldu malsız kaldılar
Bundan bir kaç ay sonra şuan ki fiyatına da keşke diyeceğiz.

Ne istediğinize bağlı? Hangi paket alcaksınız? Arabadan beklentiniz ne? Böyle dümdüz alınır mı diye bı soru yok

Öyle diyorsanız aynı paraya bı alternatif sunabilmelisiniz. Golf'e bir kere binince diğer arabalar kalitesiz geliyor maalesef.

Abi bu büyük zam hikayesi her ay aynı şey ben sıkıldım onlar sıkılmadı
Sıkılmazlar abi nasıl olsa alan var :) 100 küsür binlik telefon için geceden sıraya giren insanlarız biz.

Uyarılarım katlanmasa öyle deme alınan var diyeceğim ama diyemiyorum :)
"Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim, bu arada gerçekten doğru bir tercih yapmışsınız.
'Şu paketmiş, şu eksik bu eksikmiş' gibi yorumlara da hiç takılmayın. Sonuçta en dolusu da aynı trafikte bekliyor, siz de.
Günün sonunda en dolu araç, içinde keyifle kullanan bir sürücüsü olan araçtır!"

"Aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim, bu arada gerçekten doğru bir tercih yapmışsınız.
'Şu paketmiş, şu eksik bu eksikmiş' gibi yorumlara da hiç takılmayın. Sonuçta en dolusu da aynı trafikte bekliyor, siz de.
Günün sonunda en dolu araç, içinde keyifle kullanan bir sürücüsü olan araçtır!"
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Eski aracımdan da memnundum sadece km ve yaş yükseltmek istedim. Yeni araç beklentimi isteklerimi fazlasıyla karşıladı ambiyansı kol dayaması vs önemli değil. Önemli olan koltuğuna oturunca benimsemen ve mutlu olman ve en önemlisi park edince arkana dönüp bakıyorsan gerisi teferruat.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Eski aracımdan da memnundum sadece km ve yaş yükseltmek istedim. Yeni araç beklentimi isteklerimi fazlasıyla karşıladı ambiyansı kol dayaması vs önemli değil. Önemli olan koltuğuna oturunca benimsemen ve mutlu olman ve en önemlisi park edince arkana dönüp bakıyorsan gerisi teferruat.
daha önce yazmıştım bunu / dahada karlıyım şuan

Golf 8.5 için 1.205.000 TL’ye fatura kestirdim. Life donanımı alır mıydım? Evet. Peki neden almadım?

• 1 adet sıfır Honda PCX aldım.
  • 1 adet Citroën Ami’yi yazlığa aldım.

Toplamda 1.644.000 TL’ye mal oldu. Sonuç? Hiçbir eksiğim yok.her yola uygun altımda makina var

İstanbul trafiğinde Beşiktaş’a gideceğim zaman Google’a bakıyorum: 50 dakika. Hemen PCX'e atlıyorum, 20 dakikada oradayım.

daha önce yazmıştım bunu / dahada karlıyım şuan

Golf 8.5 için 1.205.000 TL’ye fatura kestirdim. Life donanımı alır mıydım? Evet. Peki neden almadım?

• 1 adet sıfır Honda PCX aldım.
  • 1 adet Citroën Ami’yi yazlığa aldım.

Toplamda 1.644.000 TL’ye mal oldu. Sonuç? Hiçbir eksiğim yok.her yola uygun altımda makina var

İstanbul trafiğinde Beşiktaş’a gideceğim zaman Google’a bakıyorum: 50 dakika. Hemen PCX'e atlıyorum, 20 dakikada oradayım.
En mantıklısı. Bizler aç gözlü insanlarız elimizdeki ile değil daha iyisi ile kıyas yapıyoruz. Elimizdekiyle yetinmeyi bilsek eyvallah. Bende Life alabilirdim ama ne yapayım Adana sıcağında koltuk ısıtmayı direksiyon ısıtmayı ya da dsg yi. Zaten trafik sıkışık yok manuele al yok sporta al ne zaman kavramayı elime alacağımı düşünerek araç süremem en temizi saf kan benzin manuel TSI. :)

Geri