Merhabalar 2016 model 1.6 tdı golf aracımın 15 inc jantı çok fazla yıpranmış halde yeniden tamir ettirip boyatmalı mıyım yoksa 16 ya da 17 inc jant mı almalıyım çok kararsızım öz jant almayı çok istiyorum ama replikadan korkuyorum
Ölçü ve ağırlık dijon ile aynı neredeyse, o yüzden sıkıntı görmedimYakıtı falan artıyor mu
Hocam peki sağlamlık durumu nedir bizim maraşın yolları depremden sonra çok bozuldu heryer çukur kırılma yamulma ya da durmadan rot ayarı ister miÖlçü ve ağırlık dijon ile aynı neredeyse, o yüzden sıkıntı görmedim
Dediğiniz gibi orjinal bir jant alacağım ama jantın kaynaklı ya da boyalı olup olmadığını nasıl anlarızOrijinale sadık kalmak istiyorsanız 17 Highline jant tercih edilebilir
Boya işlemi görmüş jant;Dediğiniz gibi orjinal bir jant alacağım ama jantın kaynaklı ya da boyalı olup olmadığını nasıl anlarız
En aşağı 17 inc almayı düşünüyorum yinede çok teşekkürlerHocam eğer 16 inç orjinal düşünürsen elimde tertemiz yaz ve kış lastikleri ile beraber hita jant lastik seti var satmayı düşünüyorum kondüsyon olarak 2019 model aracın orjinal jantı düşünürseniz yazabilirsiniz konuşabiliriz fiyatta da yardımcı olmaya çalışırım
@Mislinagk
Kaliteli jant istiyorsanız o.z grubunun msw lerinin 18"lerini tercih edebilirsiniz.
Yetkili bayisinin olup olmadığına nereden bakabilirim internet sitelerinide göremedimKaliteli jant istiyorsanız o.z grubunun msw lerinin 18"lerini tercih edebilirsiniz.
Yetkili bayisinin olup olmadığına nereden bakabilirim internet sitelerinide göremedim
Cms nin diamond serisi de çok hoşuma gitti