Vcds 24.5.0 güncelleme ve baglanti hatasi(çözüldü)

Evet fakat arada 4 binlira fark var almanyada daha uygun sizin yolladiginizda 2 secenek cikiyor vin1 3 araba vin 2 10 araba diyor bunu tam olarak anlamadim biri 199 dogeri 299 dolar
Senin linkteki ürünü şimdi fark ettim VCD teşhis aracı, VCD konusunda bilgim yok maalesef.
Benim Dediğim VCDS 199 dolar 3 araçlık. Yani kodlama işlemlerini sadece 3 araçta kullanabilirsin. Diğeri de 10 arac için.

Son düzenleme:
Sizin VCDS 1997-2017 arası araçları destekliyor, onun üstündekilerde stabil çalışmaz.
2020 model t-tocu sorunsuz kodlayabiliyorum long coding,adaptasyon hicbirinde sorun yok

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    209.9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0418.jpeg
    IMG_0418.jpeg
    148.4 KB · Görüntüleme: 23

Merhaba cok zaman oldu fakat ürünü orijinal guncellenebilir almistim aldigim firma uzaktan baglanip güncelledi bayadir kullanmiyorum satma dusuncesindeyim
merhabalar bende de güncellenebilir sürüm olarak aldıgım cihazım var 2022 model skoda kamiq aracıma bağlantı yapıyorum lakin adaptasyon yapamıyorum. sfd kilidine takılıyor sanırım . loader ile sürüm güncelleme yapmak istiyorum ama bir türlü başaramadım. isp bağlantısı ile rt809f ile bağlanmayı denedim çipin içindeki veriyi çıkartıp hex kodlarının içindeki kilit mekanizmasını iptal etmek için yine olmadı. başka türlü nasıl sürüm güncellemesı yapılır arastırıyorum. sizin aldıgınız yer yardımcı olular mı?

Geri