İyi dileklerin için sağol hemşerim ikinci el temiz bulursan avantajın olur ben bu yönde tercihimi kullandım araç ilk bakıma dahi girmemiş bir iki kılcal çizk var oda normal sıfr fiyatının 300 bin altına rahat alabilirsin iyi araştırırsan eğerÖncelikle hayırlı olsun abim tekerine taş değmesin. Benim de Life alma düşüncem var 2000-2100 arası temiz araçlar var. Sizce sıfır almak mı mantıklı ikinci el mi?
Şimdi bir life ile anlaştım kaporasını verdim 12000 km 2025 model nasipse cuma satış alacam
Sağol teşekkürler senin ordan aldım senin eve çok yakın bir yerde araçüstad hayırlı olsun…
İkinci el daha mantıklı kalıyor.Öncelikle hayırlı olsun abim tekerine taş değmesin. Benim de Life alma düşüncem var 2000-2100 arası temiz araçlar var. Sizce sıfır almak mı mantıklı ikinci el mi?
Hayırlı olsun üstad, Rabbim kaza bela göstermesin tertemiz duruyorSağol teşekkürler senin ordan aldım senin eve çok yakın bir yerde araç
Ya da satış personelini kafaya alıp aracı 1999 göster senden kredi çekeyim diyeceğiz en azından faiz oranı düşerİkinci el daha mantıklı kalıyor.
Bayiler şu an 2290 da diretiyorlar ben daha aşağısını düşüreni görmedim son haftalarda. Belki de vardır iyi araştırmak lazım. Hadi 2250 yapsınlar. Çok da fark etmeyecek
İkinci el 2025 son zamanlarında trafiğe çıkışlı model 10 bin km bile olmamış life paketleri pazarlıkla 2000 civarına çözeriz yüksek ihtimal.
Bence 250-300 bin lira fark çok, belki çok kazanana koymaz da bana koyuyor.
Kredi de çekemiyorsun ki… ‘Üstünü böyle tamamlayayım da sıfır aracıma bineyim ‘ diyemiyorsun.
1.999.999 TL arabaYa da satış personelini kafaya alıp aracı 1999 göster senden kredi çekeyim diyeceğiz en azından faiz oranı düşer![]()
Sonra, satın aldığım cam filmi hizmeti arabama yapılmamış diye ortalığı ayağa kaldırıp cam filmi yaptırmak güzel fikir1.999.999 TL araba
300.000 lira cam filmi![]()