Yeni aracım 34YOL64

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zulalyol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Piyasa kötü uyguna araç bulurum diye düşündüm
Life piyasası durgun değil favorideki ilanlara bakıyorum her hafta minimum 10-15 tane favori ilanım gidiyor. Life sahipleri pazarlık yapmaya yanaşmıyor.

Style da ise hiç satılmıyor aylardır aynı favorilerde ilanlar duruyor. Bir dostum 2500 yazılan aracı 2350 ye aldı mesela. 2500 biraz pahalıydı tabii ancak hatasız 6 bin km’deki sıfır gibi aracı iyi pazarlık yaparak aldı. Şu an Style sahiplerine 100 bin lira pazarlık pek koymuyor.

Life düşünceniz varsa biraz zor uyguna arabayı çözme ihtimaliniz. 2000 den aşağı bulamazsınız diye tahmin ediyorum.

Katılıyorum. Bende style ve R line piyasasını takip ediyorum favorilerimin yarısı 150 bin tl kadar fiyat kırdı. Şuan çok temiz uygun sayılacak style araçlar var. Madalyonun diğer tarafında bindiğimiz aracı ederine satma derdi var :)

Katılıyorum. Bende style ve R line piyasasını takip ediyorum favorilerimin yarısı 150 bin tl kadar fiyat kırdı. Şuan çok temiz uygun sayılacak style araçlar var. Madalyonun diğer tarafında bindiğimiz aracı ederine satma derdi var :)
Şimdi bir life ile anlaştım kaporasını verdim 12000 km 2025 model nasipse cuma satış alacam

Geri