- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf 8,5 gti
Hayirli satışlar ve şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç zuhal hocam kazasız belasız insallah
Forumda sorulan sorulara bak, kameranın açısı bile soruluyor.ön acc kamerası geniş açı mı dar açı mı? 2025 temmuz sonrası geniş açıya geçildi
biz golf tutkularıyız. standart kullanıcı değilForumda sorulan sorulara bak, kameranın açısı bile soruluyor.)
Devlet bize doktor gönderecek sonunda![]()
Şimdi bir life ile anlaştım kaporasını verdim 12000 km 2025 model nasipse cuma satış alacam
hocam xls dosyası iyi hoş da, o dosyadaki kişiler gerçekten görevlerini yerine getiriyor muHayirli olsun ustad
Masallah hizina yetisilmiyor
Seni baklava.xls dosyasinin en tepesine yazdim![]()
hocam xls dosyası iyi hoş da, o dosyadaki kişiler gerçekten görevlerini yerine getiriyor mu![]()
siz lobileşmişsiniz hocamArka planda tek tek gidip tahsil ediyorum rahat ol o is bende
Mesela baklava.xls de x 2 olan kişiye olayı kebapa ceviriyorum
Mirin kirin edenlerin arabasini cizmekle tehdit ediyorum bir sekilde cozuyorum![]()
Baklava gaspı var @egm @polisBaklava lobisi![]()
Listeye eklesende listeden çıkarsanda yeriz her zaman hayırlısı ileHayirli olsun ustad
Masallah hizina yetisilmiyor
Seni baklava.xls dosyasinin en tepesine yazdim![]()
Sağol beklerim her zamanAbi hayırlı olsun, bir türlü gelemedim yanına bu arada![]()
En ince detayına kadar golfün ciğeri bizden sorulurForumda sorulan sorulara bak, kameranın açısı bile soruluyor.)
Devlet bize doktor gönderecek sonunda![]()