2013 yılından beri sürekli yazılımlı 1.6 tdi kullanıyorum. 1.6 tdi şart olduğunu düşünüyorum. Dsg yazılımını yeni yüklettim 1 aydır kullanıyorum. İlk izlenimlerim harika memnun kaldım.Yazılım attıran 1 attırmayan 1000 pişman diyelim mi)
2013 yılından beri sürekli yazılımlı 1.6 tdi kullanıyorum. 1.6 tdi şart olduğunu düşünüyorum. Dsg yazılımını yeni yüklettim 1 aydır kullanıyorum. İlk izlenimlerim harika memnun kaldım.Yazılım attıran 1 attırmayan 1000 pişman diyelim mi)
Nerde yaptırdınız öğrenebilir miyim2013 yılından beri sürekli yazılımlı 1.6 tdi kullanıyorum. 1.6 tdi şart olduğunu düşünüyorum. Dsg yazılımını yeni yüklettim 1 aydır kullanıyorum. İlk izlenimlerim harika memnun kaldım.
sık dur kalk trafik varsa 1e almak mantıklı bu hatta bütün şanzıman türleri için bence öyle,Kafama takılan birkaç soru var bunları sormak istiyorum, birincisi dur kalk trafikte aracı manuele alıp 1. Viteste götürmek doğru mu? İkincisi aracı sürekli sakşn kullanımda olsa sporda kullanmak zararlı mı ?
Bende öyle düşünüyorum hocam hatta bence yol şartlarına göre değişmekle beraber ben aracı s modunda daha az yaktırıyorum.sık dur kalk trafik varsa 1e almak mantıklı bu hatta bütün şanzıman türleri için bence öyle,
sporda kullanmak araca hiçbir zarar vermez, isterseniz hep S modunda sürün bişey olmaz, hatta şehir içinde S daha mantıklı davranıyor.
D çünkü sabırsız , araca devir çevirmeden, akıtmadan bir üst devirde öldürmeye çalışıyor, Allah tan yeni nesillerde sailing modu çok düşük hızlarda da devreye giriyor, süzülüp gidebiliyorum şehir içinde.Bende öyle düşünüyorum hocam hatta bence yol şartlarına göre değişmekle beraber ben aracı s modunda daha az yaktırıyorum.
Merhabalar bende yazılım attırma düşüncesindeyim, maliyeti nedir ?Ecu fast.
Demeyelim. yazılım = cebinizden boşa çıkan para. savurmak için paranız bol ise getirin yardımcı olalım yazılımınızı atalımYazılım attıran 1 attırmayan 1000 pişman diyelim mi)
Peki hocam bu yazılımlar ne için? Genelde videolarda görüyoruz vites geçişleri biraz daha geç oluyor yazılımdan sonra bunların zararı mı varDemeyelim. yazılım = cebinizden boşa çıkan para. savurmak için paranız bol ise getirin yardımcı olalım yazılımınızı atalımmotor + şanzıman birlikte yazlım atalım isterseniz maksat para harcamış olun.
Hocam aynı performansı gaz pedalını doğru kullanarak alabilirsiniz kick-down yaparsanız 30'da bile attırırsınız vitesi. 1>2 tamamen kullanım profiline uygun bir işlem.Peki hocam bu yazılımlar ne için? Genelde videolarda görüyoruz vites geçişleri biraz daha geç oluyor yazılımdan sonra bunların zararı mı var
Hocam okudum konuyu dediginizi uyguluyorum ama bazen trafikte veya yavaş gidilmesi gereken yerler oluyor bu sadece 1-2 arası değil ki yüksek viteslerdede düşük devirde gidiyoruz illa belirli hızı geçmemiz gerekiyor onada bir çözüm lazım veya sürüş profiliHocam aynı performansı gaz pedalını doğru kullanarak alabilirsiniz kick-down yaparsanız 30'da bile attırırsınız vitesi. 1>2 tamamen kullanım profiline uygun bir işlem.
![]()
Golf 7 DSG Optimizasyon Yazılımı
Selamlar, 2015 Golf 7 aracıma bugün ağır bakımlarını yaptırdığım yerde DSG optimizasyon yazılımı yaptıklarını ilettiler. Uzun zamandır aklımda olan bir konuydu. 1'den 2 ye 5 Kmde geçiş yapıyordu, yavaşlamalarda 2 ile devam etmeye çalıştığından çok hantal kalıyor çoğu zaman manuel kullanmam...www.golftutkusu.com
şu konuda detaylıca açıkladım ama kullanım profilimi değiştirerek maliyetsiz çözüm istiyorum derseniz grafik çizere ideal gaz pedalı ve vites geçişerini tarif edebilirim. %80 %90 değil %35'den sonra aslında geçiş aralığı değişir.
Dediğim gibi yine yaptırmak isteyen olursa yaptıracağı fiyatın %50 indirimli hali ile yapabilirim. 30 dakika işlem süresi vardır.
Onuda idare etsin DSG kardeşimiz.Hocam okudum konuyu dediginizi uyguluyorum ama bazen trafikte veya yavaş gidilmesi gereken yerler oluyor bu sadece 1-2 arası değil ki yüksek viteslerdede düşük devirde gidiyoruz illa belirli hızı geçmemiz gerekiyor onada bir çözüm lazım veya sürüş profili
Onuda idare etsin DSG kardeşimiz.
Şimdi sakınan göze çöp batar dicem. Üzülcez. Dünya malı. 2o.ooo daha fazla gidecek diye neler yapıyoz neler. 40 bine değğşiyor kavrama. Boşverin.
Basın gitsin olacakla öleceğe çare yok.