Hocam sana şöyle diyeyim bende de 23 model 1.0 tsi manuel golf 8 vardı ve canımı sıkan sebeplerden dolayı 10 bin km kullandığım aracımı satıp geçen ay 24 model sıfır polo life aldım. Sana da fikirlerimi söylemek isterim. Öncelikle donanım olarak gerçekten beni memnun ediyor, öncelikle onu bir kesinleştirelim, golf 7.5 larda ki comfortline donanımın bu kadar dolu olduğunu zannetmiyorum, çok hakim olmadığım için kesin konuşmak istemem fakat donanım gerçekten mutlu ediyor onu söyleyeyim. Şimdi bir diğer meselede ben poloyu almadan önce genel malzeme ve işçilik kalitesi ile ilgili kuşkularımdı, evet kapı üstü yumuşak değil ama benim içinde çok önemli birşey değil, genel işçilik kalitesi ve malzeme kalitesi gayet başarılı. Mesela gösterge ekran kalitesi ve orta ekran kalitesi golfü aratmıyor zaten 7.5 lardaki ekran sanırım polo life taki ekranın aynısı, iç hacim olarak ta bence güncel olarak segmentinin en ferah aracı. Süspansiyon ve yoldaki konfor seviyesi 65 yanak lastiklerinde etkisiyle bana golfü aratmıyor, motor sesi yalıtımı normal kullanımda golfe göre afaki bir fark hissettirmiyor yani golf 10 üzerinden 10 ise polo 10 üzerinden 8 dir, yine titreşim seviyesi olarak ta ben bir fark hissetmedim, yol tutuşa gelirsek evet golf 205 taban lastiklerinde etkisiyle gövde yatması daha az oluyordu fakat polo nun da standart bir kullanıcı için iyi olduğunu düşünüyorum, geçenlerde 1.5 megane ı virajda yedim mesela, fena değil yani, genel olarak ben memnun kaldım ve sürüş olgunluğu olarak b segmentinin en olgun arabası olduğunu düşünüyorum. Önceden Corsa c, Corsa d, Corsa f ,Clio 4 ve Clio 5 kullanmış biri olarak, ( ama şahsi olarak corsa c ilk arabam olduğu için bende yeri ayrı)