Ben de yaşıyorum

. Eğer aracın su akıttığını düşünmüyorsanız ancak eksiltiyorsa bir forumda okuduğuma göre ya genleşme kabının kapağı tam kapatılmadığından basınç kaybı yaşıyormuş, bu yüzden sistem tam çalışmıyormuş, araç tam sıcak değilken açıp geri kapatabilirsiniz, basınç kaybı da boruların sertliğinden anlaşılır az çok. Ya da bu kaçak klima sisteminden olur, klimanın muslukları kaçırarak iç keçeleri ıslatır, böylelikle aracın altına antifriz akmaz ancak klimalar açıldığı zaman nem ve antifriz kokusu meydana gelir. Bu problemi yaşadım, musluklardan akıyor sandım ancak klimanın adı yanlış hatırlamıyorsam servo motoru isimli bir parçası değişti. Eğer aracınız dizelse emme manifoldu soğutma sistemi (MQB dizeller ChargeCoolerlara sahip) manifoldun içine antfriz kaçırıyor, içeride yakıyor olabilir. Bu durumda beyaz duman atma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Benim aracımda direkt yere akıtıyor. Ancak motor sıcakken yere akan antifriz çok soğuk ve klima açıkken akıyor yüksek ihtimal. Klimayı daha seyrek kullanmaya başladım, normalde 2-3 günde bir dolduruyordum şuan 1 hafta oldu daha uyarı vermedi. Yarın servise gideceğim sizleri de bilgilendiririm.