Ankaradaysanız Doğukent bulvarı inişi burası denersiniz bi değilseniz yada gelirsenizHocam illa iyileşmiştir de bu virajlar 120 normal değerler bence.
Ankaradaysanız Doğukent bulvarı inişi burası denersiniz bi değilseniz yada gelirsenizHocam illa iyileşmiştir de bu virajlar 120 normal değerler bence.
Yok değilim Ankara'daAnkaradaysanız Doğukent bulvarı inişi burası denersiniz bi değilseniz yada gelirseniz
Teşekkürler, açıklama için de sağolun,@magic Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Jant markası nedeniyle servisin veya sigorta şirketlerinin sorun çıkardığını hiç duymadım.
Abzürt bir lastik jant - lastik ebatı kullanmadıktan sonra sorun yaşanacağını sanmıyorum.
Biz aracı bayiden alır almaz, hem orijinal yayları hem jantları değiştirdik.
Yetkili servis sadece orijinal yayları değiştirdiğimiz için, 2 sene içinde amortisör patlarsa garantiden değişim yapamayız .
Bunun dışında bir sorun yok, istediğiniz jant ı lastiği kullanabilirsiniz dedi.
Sigorta yönünden de , lastiğin orijinal veya muadil ebat olduğu sürece, yük ve hız endeksi orijinalin altında olmadığı sürece sıkıntı olmaz.
.
golf ile kıyaslayınca konforu nasıl hocamMerhaba dostlar, ben de 10 yıllık golf 7'den t-cross'a geçtim, life versiyonla gelen jantları pek beğenmedik, bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum, jant değişikliğinin olası bir kazada garantiyi ve kasko teminatlarını etkilememesi için elbette markalı ve faturalı olarak alacağım. Ancak o durumda bile gerek yetkili servisin garanti konusunda sorun çıkardığı, gerekse sigorta şirketinin hasarı karşılamamak için direttiği örnekler oluyornuş, size danışmak istedim, neye dikkat etmeli, nasıl yapmalı..