- İsim
- Murat
Selam arkadaslar.ben de bir gti clubsport satin aldim ama henüz aracimi teslim almadim.alinca tecrübelerimi sizinle paylasirim.tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim.
Hocam yer neresi hangi ülke?Selam arkadaslar.ben de bir gti clubsport satin aldim ama henüz aracimi teslim almadim.alinca tecrübelerimi sizinle paylasirim.tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim.
Almanya hocam.Hocam yer neresi hangi ülke?
Hayırlı olsun hocam aracınızAlmanya hocam.
Cok tesekkürlerHayırlı olsun hocam aracınız
Hayırlı olsun.Selam arkadaslar.ben de bir gti clubsport satin aldim ama henüz aracimi teslim almadim.alinca tecrübelerimi sizinle paylasirim.tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim.
Cok tesekkürlerHayırlı olsun hocam aracınız
cok tesekkurler.adaptif süspansiyon ile aile araci olarak da gayet yolda rahat kullanabilirin diye düsünüyorum araci.sert kalmaz umarim.gerci %90 uzun yol, yani otoban sürüsü yapiyoruz.Hayırlı olsun.
Her şey konfor değil. Sürüşün keyfini çıkarın hayırlı olsunCok tesekkürler
cok tesekkurler.adaptif süspansiyon ile aile araci olarak da gayet yolda rahat kullanabilirin diye düsünüyorum araci.sert kalmaz umarim.gerci %90 uzun yol, yani otoban sürüsü yapiyoruz.
Cok tesekkürlerHer şey konfor değil. Sürüşün keyfini çıkarın hayırlı olsun
Cok tesekkürler
cok tesekkurler.adaptif süspansiyon ile aile araci olarak da gayet yolda rahat kullanabilirin diye düsünüyorum araci.sert kalmaz umarim.gerci %90 uzun yol, yani otoban sürüsü yapiyoruz.
Bende umuyorumHayırlı olsun Clubsport güzel seçim. Konfor konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum DCC işlevi yeterli gelecektir. Son çare bir tık iyileşme için 18 jant'a geçilebilir.
Bende umuyorumorjinal jantlsr 18 inc, umarim dediginiz gibi olur.cok tesekkürler güzel dilekleriniz icin.
Clubsport Uzerinde 18 jant la gelir hocam 19 jant da opsiyon olarak sunulur 300pkBende umuyorumorjinal jantlsr 18 inc, umarim dediginiz gibi olur.cok tesekkürler güzel dilekleriniz icin.
Luxemburg da araç Fransa’dan Belçika’dan ve Hollanda dan daha ucuz hocam o yüzden Lüksemburg tercih ediliyorİlginç fransa da standart 19" ile geliyor. Belki başka bir yerden kısıp yerine jant koymuş olabilirler. Karşılaştırmak lazım ancak Fransa'da bir çok kişi fransadan almak yerine alman gti araçları luxemburg dan falan getiriyorlar. Bir sebebi vardır illaki.
Clubsport Uzerinde 18 jant la gelir hocam 19 jant da opsiyon olarak sunulur 300pk
245 pk olan modelleri de var