225/40r18 Lastik için en konforlu lastik seçimi

Hangi Lastik

• continental premiumcontact 7

Kullanılan: 15 55.6%
  • michelin primacy 4

Kullanılan: 4 14.8%
  • michelin primacy 4+

Kullanılan: 8 29.6%

• Kullanılan toplam oy
    27
18 jant kullanıyorum bende, naçizane bir tavsiye vermek isterim.
Gerçekten araştırmalar ve deneyimler sayesinde Falken in ze 320 modelini satın aldım.
Lastik ebatım 225 40 18.
Brigstone lastiklerim vardı, yol tutuşu fena değildi, yeteri kadardı diyebilirim sonuçta pistte araç kullanmıyoruz, şehir içi kullanım için gayet yeterli idi, fakat inanılmaz ses yapıyorlardı. Lastiklerin değişim zamanı geldiğinde Falken ze 320 ye karar verdim, etiket değerleri gerçekten etkileyici idi, özellikle ses ve yol tutuş baya iddalı.
Neyse lastikleri taktım yola çıktım, inanın o eski araba gitti sanki yeni bir arabaya biniyor sandım kendimi, ama nasıl şaşırttı anlatamam. Hem aşırı derece sessizliği, hakikaten arabanın içinde ki ses seviyesi inanılmaz düşmüştü bunu anlamayan biri bile bariz fark edebilir.
Konfor ve yol tutuş yetenekleri de iyi olan lastiği iyiki almışım diyorum.
Lastik etiket değerlerini paylaşıyorum: C-A 67desibel.
Not: 23 model polo da da aynı lastiği kullanıyorum ondan da hakkaten çok memnunuz.
Tek eksi yanı testlerden de izlediğim kadarı ila km ömrü biraz kısa imiş, onuda kullandıkça göreceğiz.
Yani michelin in falan sessiz olduğunu yazmışsınız ama bence bu lastiğin yanında sınıfta kalır, şuanda en sessiz lastiği Falken üretiyor, başka böyle sessiz lastik varsa paylaşırsanız sevinirim..

195 55 16 da görsel olarak böyle duruyor,, lastikler 1000 km yapmıştır. Golf te kinide çekip ekleyeceğim.
IMG_20250504_192217.jpg

Geri