haktanlau
Üye
Photon Milestone D3S/R şu an 1350 tl olması lazım çok kaliteliMerhaba
Bende J far için kısa led alıcağım photon ultimate hangi seri yardımcı olur musunuz.
Photon Milestone D3S/R şu an 1350 tl olması lazım çok kaliteliMerhaba
Bende J far için kısa led alıcağım photon ultimate hangi seri yardımcı olur musunuz.
Hocam nerden aldınız j farları ?Ben aynı yerden j far aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum, aydınlatma konusunda aynı yerin önerisi ile photon ultimate serisini aldım aydınlatma iyi değil çok çok iyi
Photon Ultimate +5 bendekiMerhaba
İnşallah diyelim aracı hem görsel hem aydınlatma olarak üst seviyeye çıkarıyor. Çırak Dizayn Antalyadan aldım gayet ilgili bir firma tavsiye ederim.Hocam nerden aldınız j farları ?
Benim de arabamla ilgili en büyük hayalim farları j led’e çevirmek. Bir gün inşallah
Merhaba Katana Edition almanızı öneririmMerhaba
@MST42 hocamdan almıştım SY markasıydı gayet memnunumNerden bulabilirim bu SY markasını bazı mağazalarda 9 bin lira u led far bazılarında 10 benim bulduğum yer 7 bin lira diyor satın alan kişilerle konuştum memnun olmayana rastlamadım daha
Teşekkür ederim öneriniz için.benimde sol far buhar yapıyor bende araştırdım jel nem alıcı dediler.Merhaba Katana Edition almanızı öneririm
Arka kapağını açın direk atın içine hocam yanma vs olmaz merak etmeyinTeşekkür ederim öneriniz için.benimde sol far buhar yapıyor bende araştırdım jel nem alıcı dediler.
Aldım fakat nereye koymam gerektigini bilmiyordum.
Açıkcası ısınıp yanar mı vs diye düşünmedim değil
Konuyu inceledim teşekkür ederim.