Golf'e Veda.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bende canım Golf'ümü 4-5 ay önce sattım.Austral aldım ama içimde hala Golf kaldı.Aslında artık bıktım sanıyordum ama yolda ne zaman görsem
mutlu ediyor araba.Ki benimki 7.5 comfort bildiğin bomboş Golf.Daha önce sattıgım arabalara dönüp bir kere bile bakmamıstım.

Bende canım Golf'ümü 4-5 ay önce sattım.Austral aldım ama içimde hala Golf kaldı.Aslında artık bıktım sanıyordum ama yolda ne zaman görsem
mutlu ediyor araba.Ki benimki 7.5 comfort bildiğin bomboş Golf.Daha önce sattıgım arabalara dönüp bir kere bile bakmamıstım.

7.5 aracim var yolda temiz golf görsem bende hayranlıkla bakiyorum

7.5 aracim var yolda temiz golf görsem bende hayranlıkla bakiyorum
Gördüğüm her golfe istisnasız bakarım hocam yaya isem selam veririm sürüş sırasında denk gelirsem selektör yaparım 😄 ışıklarda denk gelirsem camı indirir araban çok güzelmiş der Allah kaza bela vermesin diye dua eder devam ederim o aracın sahibinde istisnasız gülümseme oluşur

Gördüğüm her golfe istisnasız bakarım hocam yaya isem selam veririm sürüş sırasında denk gelirsem selektör yaparım 😄 ışıklarda denk gelirsem camı indirir araban çok güzelmiş der Allah kaza bela vermesin diye dua eder devam ederim o aracın sahibinde istisnasız gülümseme oluşur

Ben araciniz cok guzelmis ne is yapiyorsunuz diye soruyorum :)

Tesla model y sr vergisiz fiyati aslinda tiguan rlinedan bile daha pahali su an.
Fakat teslayi alirken en az 1milyon t daha az oduyorsun otv sayesinde.
O acidan tesla cok mantikli.

hep aklımda şu var, golf kullanıcıları yolda karşılaştıkları zaman sellektör çaksa bir birlerine
ya da yan yana gelince kısa bir korna, böyle bir akım başlasa şahane olur.

golfün virajlardaki güvensizliği ve saçma sapan sensör ve valfleri olmasa motor ve konfor on numara
sürüş zevki gerçekten de harika bu arabanın başka araba kullandığımda kamyon sürüyormuşum gibi oluyor.

sağolun hocam çok uzun zamandır istiyrodum son envanterde denk geldi. Menzille ilgili pek sorunum olmaz uzun yola çok çıkmıyorum genelde yakın mesafeler hep. Evden sarj edeceğim o da problem olmayacak teorik olarak çok uygun geldi pratikte nasıl olacak bakalım.

İlk kez koltuk soğutmalı, arka koltukları ısıtmalı, arkada ekranı olan, arka koltukları elektrikli olan, ön iki koltuğu elektrikli hafızalı ve profile göre değişen, uzaktan bağlantısı olan her yerini kamerayla takip edebildiğim, önünde arkasında bagajı olan, arka kapı üstleri yumuşak kaplama bagaj kapağına kadar halı kaplama olan, 218hp bir aracım olacak ve bunlara 2.5 milyona sahip olacağım o yüzden çok tutku gibi değil.
tiguan elegance 3.5 milyon civarında yaklaşık 1 milyon daha pahalı bence sizin söylediğiniz durum onun için daha geçerli.
tiguen kesinlikle elma tutkusu haklısınız tesla güzel ama benlik değil size hayırlısı olsun hocam

Geri