Evet 9000 km'yi tamamladık çok şükür.Çok sağolun Sizde var sanırım
Golften sonra qq ta alışmakta zorlanmıştım teslaya alismak nasıl olur sizce?
Evet 9000 km'yi tamamladık çok şükür.Çok sağolun Sizde var sanırım
Golften sonra qq ta alışmakta zorlanmıştım teslaya alismak nasıl olur sizce?
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınTesla Model Y SR aldım.
Tesla Model Y SR aldım.
Golf bağımlılık yapar derlerdi inanmazdım haklılarmış. Çok acayip gerçekten bindiğim hiçbir arabayı beğenemiyorum artık. Bir de şu eTSI problemleri olmasa yok satacak zaten de işte, 100 bin indirimli sat düz tsı olsun rekor kırarHayirli olsun hocam
Yaa bu golf ilginc araba 6 senedir 7 ve 7.5 kasa kullaniyorum her kullandigimda keyif aliyorum cok memunum ama bazen değişiklik istiyorum
Tesla yeni kasa - Q3 yeni kasa - Tiguan eski ve son kasa aklim kayıyor golfden kopamiyoruz ortada kaldim![]()
2 çocuk olmasa tekrar golf alırdım sanırım çok enteresan araba başka birşeyi beğenemiyor insan. 7-7,5larınızın değerini bilinHayirli olsun hocam
Yaa bu golf ilginc araba 6 senedir 7 ve 7.5 kasa kullaniyorum her kullandigimda keyif aliyorum cok memunum ama bazen değişiklik istiyorum
Tesla yeni kasa - Q3 yeni kasa - Tiguan eski ve son kasa aklim kayıyor golfden kopamiyoruz ortada kaldim![]()
mini countryman elektirik te çok güzel abiHayirli olsun hocam
Hayırlı olsun, siz de bulaşmışsınız bu belaya.Tesla Model Y SR aldım.
macera aramaHayirli olsun hocam
memnun olduğun arabayı satmak konusunda genel olarakHangisi icin ustad![]()