Evet 9000 km'yi tamamladık çok şükür.Çok sağolun Sizde var sanırım
Golften sonra qq ta alışmakta zorlanmıştım teslaya alismak nasıl olur sizce?
Evet 9000 km'yi tamamladık çok şükür.Çok sağolun Sizde var sanırım
Golften sonra qq ta alışmakta zorlanmıştım teslaya alismak nasıl olur sizce?
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanınTesla Model Y SR aldım.
Tesla Model Y SR aldım.
Golf bağımlılık yapar derlerdi inanmazdım haklılarmış. Çok acayip gerçekten bindiğim hiçbir arabayı beğenemiyorum artık. Bir de şu eTSI problemleri olmasa yok satacak zaten de işte, 100 bin indirimli sat düz tsı olsun rekor kırarHayirli olsun hocam
Yaa bu golf ilginc araba 6 senedir 7 ve 7.5 kasa kullaniyorum her kullandigimda keyif aliyorum cok memunum ama bazen değişiklik istiyorum
Tesla yeni kasa - Q3 yeni kasa - Tiguan eski ve son kasa aklim kayıyor golfden kopamiyoruz ortada kaldim![]()
2 çocuk olmasa tekrar golf alırdım sanırım çok enteresan araba başka birşeyi beğenemiyor insan. 7-7,5larınızın değerini bilinHayirli olsun hocam
Yaa bu golf ilginc araba 6 senedir 7 ve 7.5 kasa kullaniyorum her kullandigimda keyif aliyorum cok memunum ama bazen değişiklik istiyorum
Tesla yeni kasa - Q3 yeni kasa - Tiguan eski ve son kasa aklim kayıyor golfden kopamiyoruz ortada kaldim![]()
mini countryman elektirik te çok güzel abiHayirli olsun hocam
Hayırlı olsun, siz de bulaşmışsınız bu belaya.Tesla Model Y SR aldım.
macera aramaHayirli olsun hocam
memnun olduğun arabayı satmak konusunda genel olarakHangisi icin ustad![]()
sağolun hocam çok uzun zamandır istiyrodum son envanterde denk geldi. Menzille ilgili pek sorunum olmaz uzun yola çok çıkmıyorum genelde yakın mesafeler hep. Evden sarj edeceğim o da problem olmayacak teorik olarak çok uygun geldi pratikte nasıl olacak bakalım.Hayırlı olsun, siz de bulaşmışsınız bu belaya.
Tesla resmen fomo oldu.
ben doğrusu alman aracı keyfini bulamıyorum.
Qasqaiden geçsem o kadar sorun olmazdı ama tiguandan sonra konforsuz, sert ve zor geliyor.
ev menzil kaygısı da cabası
İlk kez koltuk soğutmalı, arka koltukları ısıtmalı, arkada ekranı olan, arka koltukları elektrikli olan, ön iki koltuğu elektrikli hafızalı ve profile göre değişen, uzaktan bağlantısı olan her yerini kamerayla takip edebildiğim, önünde arkasında bagajı olan, arka kapı üstleri yumuşak kaplama bagaj kapağına kadar halı kaplama olan, 218hp bir aracım olacak ve bunlara 2.5 milyona sahip olacağım o yüzden çok tutku gibi değil.tesla almayı marka tutkusu olarak görüyorum elmalı telefondan başkasını kullanmam demek gibi.artıları eksileri kıyaslayınca almamak için nedenler de az değil.ama alana da hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler olsun.
Kesinlikle size katılıyorum, önünde avrupa markalarından herhangi birisinin logosu olsa da bu fiyata yine de alırdım. Bu donanımları ve özellikleri verebilecek rakibi henüz yokİlk kez koltuk soğutmalı, arka koltukları ısıtmalı, arkada ekranı olan, arka koltukları elektrikli olan, ön iki koltuğu elektrikli hafızalı ve profile göre değişen, uzaktan bağlantısı olan her yerini kamerayla takip edebildiğim, önünde arkasında bagajı olan, arka kapı üstleri yumuşak kaplama bagaj kapağına kadar halı kaplama olan, 218hp bir aracım olacak ve bunlara 2.5 milyona sahip olacağım o yüzden çok tutku gibi değil.
tiguan elegance 3.5 milyon civarında yaklaşık 1 milyon daha pahalı bence sizin söylediğiniz durum onun için daha geçerli.