KS KS A Alibey Katılım 24 Eki 2023 Mesajlar 312 Tepkime puanı 232 Konum Ankara İsim Ali Araç Skoda Kodiaq 1.5 TSI ACT DSG 24 Ağu 2025 #31 mitatsolmaz dedi: Son durum ne abi Genişletmek için tıkla ... Son durum sıkıntı geçmedi ama ben arabadan vazgeçtim ve geçen yıl sattım kurtuldum.
mitatsolmaz dedi: Son durum ne abi Genişletmek için tıkla ... Son durum sıkıntı geçmedi ama ben arabadan vazgeçtim ve geçen yıl sattım kurtuldum.
M mitatsolmaz Katılım 30 Nis 2025 Mesajlar 64 Tepkime puanı 8 Konum Silivri İsim Mitat Araç 1.5 tsi comfortline 25 Ağu 2025 #32 Alibey dedi: Son durum sıkıntı geçmedi ama ben arabadan vazgeçtim ve geçen yıl sattım kurtuldum. Genişletmek için tıkla ... Alan arkadaş farketmedi sanırım
Alibey dedi: Son durum sıkıntı geçmedi ama ben arabadan vazgeçtim ve geçen yıl sattım kurtuldum. Genişletmek için tıkla ... Alan arkadaş farketmedi sanırım
KS KS A Alibey Katılım 24 Eki 2023 Mesajlar 312 Tepkime puanı 232 Konum Ankara İsim Ali Araç Skoda Kodiaq 1.5 TSI ACT DSG 25 Ağu 2025 #33 mitatsolmaz dedi: Alan arkadaş farketmedi sanırım Genişletmek için tıkla ... Alan arkadaşa aracın tüm geçmişini evraklarıyla anlattım. Özellikle şanzımanla ilgili süreci de anlattım. Hayrını görsün.
mitatsolmaz dedi: Alan arkadaş farketmedi sanırım Genişletmek için tıkla ... Alan arkadaşa aracın tüm geçmişini evraklarıyla anlattım. Özellikle şanzımanla ilgili süreci de anlattım. Hayrını görsün.