Kapıyı manuel açma kolu var bunu neredeyse kimse bilmiyor. Belki de yaşayacaklarmış bunu bilseler...
bassa bassa kısa süreli basabilir. gitsin bakalım dip gazda 5-10 dk, bataryayı su gibi içer.***Yakıt (evden elektrik) bedava,
*** elinin altında 204 beygir
***Aracı %10 ötv ile bedava yakın almak
Hepsi bedavadan olunca bedavaya gazlamak ?
Basmayın beyler bu kadar !!
Biz niye basmiyoruz ? Motorin 54,33
Bu araç performans modeli eski kasa. 500 küsür beygir araç ile orantısız gazlamanın sonucu maalesef. Bir haber sitesinde aracı yeni aldıklarından bahsetmişlerdi. Ayrıca bu kazada manuel açma koluna gerek yok zaten araç ikiye bölünmüş. Yanmasa bile darbeden kaynaklı vefat etmişlerdi bile belkide.
Elektrikli araçlarda batarya tipi çok önemli maalesef. Uzun menzil ve performans modellerinde kullanılan NMC tip batarya küçük depolama alanında çok yüksek elektrik depoladığından bu tür darbelerde yangınları çok ani oluyor. Nispeten daha güvenli LFP batarya tercih etmek gerekir bana göre.
Kesinlikle katılıyorum hatta Almanya'da elektirkli itfaiye aracı, itfaiye istasyonunda kendi kendine alev alıyor ve söndürülemiyor. https://www.motorbiscuit.com/electric-fire-truck-burns-down-fire-station/Şuan türkiyede elektrikli araç yangını için müdahele edecek 1 kişi yok ne yazık pil bitene kadar yanıyor
Ne yazık ki öyle, bizimde bir komşu x marka elektrikli aracını sitenin kapalı garaj otoparkında wallbox tarzı kendi yaptırdığı aleti ile şarj ediyor, defalarca yönetimden uyarı almasına ve site sakinleri tarafından şikayet edilmesine rağmen 0 güvenlik önlemi ile dolum yapıyor, ve komik şekilde ben üst düzey eğitimciyim anlarım bu işlerden diyip sıyrılıyor aradanŞuan türkiyede elektrikli araç yangını için müdahele edecek 1 kişi yok ne yazık pil bitene kadar yanıyor
Ne yazık ki öyle, bizimde bir komşu x marka elektrikli aracını sitenin kapalı garaj otoparkında şarj ediyor, defalarca yönetimden uyarı almasına ve site sakinleri tarafından şikayet edilmesine rağmen 0 güvenlik önlemi ile dolum yapıyor, ve komik şekilde ben üst düzey eğitimciyim anlarım bu işlerden diyip sıyrılıyor aradan
Mevzu harcadığım elektiriği ödüyorum demek değil, olası tehlikeleri göz önünde bulundurmak ve önlem almak gerekir.
Olası sıkıntıda garaja ne itfaye girer ve de başlayan alevi fark edene kadar bir çok araç yanar, önlem alınmalı bu durumlarda. En azından diğer araçlardan nispeten uzak olmalı.
Su ile söndürülmüyor bu araçlar, oksijenle temasını kesmek gerekiyor, örneğin üstüne kum atmak toprak atmak gibi..
Kapalı garaj gibi riskli bir alanda bu tarz bir uygulama yapılması gerçekten inanılır gibi değil.Ne yazık ki öyle, bizimde bir komşu x marka elektrikli aracını sitenin kapalı garaj otoparkında şarj ediyor, defalarca yönetimden uyarı almasına ve site sakinleri tarafından şikayet edilmesine rağmen 0 güvenlik önlemi ile dolum yapıyor, ve komik şekilde ben üst düzey eğitimciyim anlarım bu işlerden diyip sıyrılıyor aradan
Olası sıkıntıda garaja ne itfaye girer ve de başlayan alevi fark edene kadar bir çok araç yanar, önlem alınmalı bu durumlarda. En azından diğer araçlardan nispeten uzak olmalı.
Su ile söndürülmüyor bu araçlar, oksijenle temasını kesmek gerekiyor, örneğin üstüne kum atmak toprak atmak gibi..
Zaten proje çizilmesi için siteden çoğunluktan onay alınması gerekiyor ancak sadece kendi binasına sorup wallbox taktırmış, dediğine göre mühendis projede çizmiş, pek mantıklı olmayan şekilde sıkışık nizam kapalı otoparkta şarj ediyor, yönetim ve komşular defalarca uyarmasına rağmen devam ediyor.Kapalı garaj gibi riskli bir alanda bu tarz bir uygulama yapılması gerçekten inanılır gibi değil.
Üstelik bunu savunan kişinin “üst düzey eğitimciyim” demesi de oldukça şaşırtıcı.
Böyle bir ünite kurulacaksa, site sakinlerinden onay alınması, imza toplanması ve onaylayan/onaylamayanların açık şekilde belirtilmesi gerekmez mi?
Bu durum yalnızca kendisi için değil, diğer araçlar için risk oluşturuyor. Olası bir tehlikede sadece kendine değil, çevresindekilere de zarar verecek bir duruma dönüşebilir.
Herkes sizin gibi bilinçli değil ne yazık ki, elektrikli araç çağımızın yeni teknolojisi, artıları olduğu gibi riskleri de var, bunların bilgisi olmayan insanlara öğretilip hatta gerekirse bir kısa süreli eğitim verilmesi gerektiğini düşünüyorum, kullanımda da normal araçlardan çok daha atikler, olası tehlikeler acemi kişiler için, tıpkı manuel-otomatik ayrımı gibi elektrikli ayrımı da yapılmalı bence, en azından 250hp ve üstü araçlarda.Bende bu konudan dolayı evimde şarj etmiyorum. Evet kaskom belki karşılayacak bu masrafları ancak gerek yok öyle bir riske. Tertemiz 5 dk mesafede hızlı şarjlar var. Orada ediyorum başım ağrımıyor![]()