Tesla Türkiye Satış Fiyatları Belli Oldu

Son düzenleme:
Allah korusun bu durum çok kötü olmuş.
Tekrar tekrar şikayet etmek lazım, bizim eğitimci komşuyu..

Binanın tüm sorumluluğunu alacak kadar cesur biriymiş, gerçekten helal olsun.
Ancak şahsen, böyle bir unvan taşıyorken bu tarz ifadeleri kullanmak benim tarzım değil.
Kendisini bu özgüveninden dolayı tebrik ederim, ama aynı cesareti ben gösteremezdim.

Son düzenleme:
Çok yazık olmuş. Bu şekilde o kadar çok şarj eden var ki inanamazsınız. Eğer apartmanınızda elektrikli aracı olan varsa şarj işini sorgulayın bence.

Düzgün ve kurallara uygun şekilde yapıldığında hiçbir işte sorun çıkmaz. Ancak ölçüsüz, plansız ve özensiz yapılan her uygulama kaçınılmaz olarak problem yaratır.

Ne yazık ki ülkemizde birçok sektörde işçilik kalitesi düşük seviyede. Yıllarca Avrupa’da, özellikle Almanya’da yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki; orada hiçbir şey rastgele yapılmaz. Örneğin, çöpünüzü bile keyfinize göre atamazsınız. Her şey belli kurallar çerçevesinde işler.

Bizde ise bazen birey hem kural koyucu hem uygulayıcı olduğunu düşünerek hareket ediyor. Bu durumda da tartışılacak pek bir şey kalmıyor.

İtinayla araştırıp, özenle sipariş verip, üç aydan uzunca araç teslimi beklemiş ve 10 yıldan uzun süredir severek Golf 7 kullanan biri olarak ilk fırsatta Tesla'ya geçiş yapacağım.

Geri