Golf 7 start stop ( enerji ihtiyacı yüksek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fosil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam şimdi bende de baş gösterdi bu sorun 1.6 tdi araç. 1000 devirde çalışıyor multimedyada araç durumu kısmında aracın çalışması için yüksek enerji gerekli diyor ve motorun çalışması gerekli diyor ve soğuk havalara rağmen fan açıyor ilk başta dpf temizliği zannettim ama onda sadece motorun çalışması gerekir yazıyordu sorun nedir sizce
Hocam şimdi bende de baş gösterdi bu sorun 1.6 tdi araç. 1000 devirde çalışıyor multimedyada araç durumu kısmında aracın çalışması için yüksek enerji gerekli diyor ve motorun çalışması gerekli diyor ve soğuk havalara rağmen fan açıyor ilk başta dpf temizliği zannettim ama onda sadece motorun çalışması gerekir yazıyordu sorun nedir sizce
Ustam sizin sorun neymiş lütfen dönüş sağlarmısınız

Teşekkür ederim
Aynı amperde akü kodlamasına gerek yok diye biliyorum.
Bugün servise bıraktım dönüş bekliyorum. Enerji ihtiyacı yüksek uyarısı verip rölanti de aynı sizde ki gibi yüksek kalıyor benim aracımda cihaza bağlantım eksi kutupta bulunan sigorta arızası diyor.
Bakalım servis ne diyecek
Ustam sorun neymiş

Arkadaşlar akü değişimi sonrasında sorun ortadan kalktı. Daha sonra aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olmak için bilgilendirmek istedim.

Araç 2013 1.4tsi comf. Varta N70 70lik Efb akü takıldı.
Hocam nasıl çözümlediniz

Geri