Obdeleven Ultimate

Valla ben aracı sattım cihaz da evde bir yerde ama lisansım bitti, lisanssız da hiç kullanmadım. Krediyle sadece kendi içinde olan hazır kodlamaları yapabiliyorsunuz ama 2-3 özellik açsanız lisans fiyatına gelir zaten. Özel günlerde indirim yapıyorlar genelde o zamanlar yakalamak lazım. Bir de yanlış bilmiyorsam crackli Apk’ları var sanırım diye duydum.
Cihazı satmayı düşünür müsünüz hocam şu işleri öğrenirsem en azından parayla kendime açtıracağıma cihazı alıp eş dost akrabaya da açarım daha iyi

Burda bahseder misiniz herkes görüp faydalansın.
hocam daha önceden yazmıştım moderatör silmişti. ben ücretsiz yöntemi söyleyecektim boşuna onlarca euro vermeye gerek yok. kendime beş kuruş istemiyorum. maksat iyilik olsun.

hocam daha önceden yazmıştım moderatör silmişti. ben ücretsiz yöntemi söyleyecektim boşuna onlarca euro vermeye gerek yok. kendime beş kuruş istemiyorum. maksat iyilik olsun.
Yeni üye olduğum için özel mesajı kullanamıyorum hocam size ulaşabileceğimiz başka bir yöntem varsa yararlanmak isteriz

hocam sen ikinci el basic versiyon OBD11 cihazını al. sakın sıfır cihaz alma, ikisi de aynı işi görüyor zaten. o zamana da kadar özel mesaj kutun açılır, ben sana yazarım.

Bu özel mesaj gönderememe olayı da can sıkıcı bir kısıtlama bence.. Bir de mesaj sayısına göre üyelik sınırlaması da olmamış, bir sürü mesajın olsun yeni üye görünüyorsun olacak iş değil sınır çok yüksek..

hocam sen ikinci el basic versiyon OBD11 cihazını al. sakın sıfır cihaz alma, ikisi de aynı işi görüyor zaten. o zamana da kadar özel mesaj kutun açılır, ben sana yazarım.
Hocam sizin yöntemi uygulayınca cihaz sfd unlock yapıyormu? (sfd2 değil)

Geri