Obdeleven Ultimate

Türkiye şartlarında pahalı oyuncaklar haline geldi. Almak istediğim cihaz, Pro' miş ancak tarihi bitmiş kredisi var. Ama sanırım istediğim şeyleri vcds teki gibi yapamayacağım bu cihaz ile. Doğru anlıyorum değil mi? SFD denen şey bunu engelliyor.
VCDS gibi kodlama ve adaptasyon için plan sahibi olmanız gerekiyor evet. Cihaz + 1 yıllık pro plan şu an vergi dahil 2200-2300 TL civarına gelir. Sahibinden üzerinde çok çok daha pahalıya satıyorlar, alınacaksa kendi sitesinden alınmalı.

Son düzenleme:

Selamlar, OBD ile Golf8 de ek yakıt miktarını gösterme kodlamasını bulamadım. Bilen var mı?

Şu an cihaz + 1 yılık pro pack 100 euro ve gümrük vergisi vereceksiniz tabi üstüne. Ama belli dönemlerde mesela ben yılbaşı döneminde cihaz + 2 yıllık pro pack + 100 krediyi 100 euro'ya aldım. Ankaradaysanız ve denemek isterseniz ödünç verebilirim.
Hocam merhaba. Cihazı hala kullanıyor musunuz benim amacım tek tük özellikleri kullanmak fakat plan satın almadan sadece kredi ile özellik açabiliyor muyuz ? Ben kablosuz carplay kullanmak istiyorum fakat bunun için sfd kalkması gerekiyormuş sfd kaldırmak için ise pro veya ultimate plan almam gerekiyormuş. Ben sadece kredi ile bu özelliği açabilir miyim plan satın almadan sormak istediğim bu açıkçası

Hocam merhaba. Cihazı hala kullanıyor musunuz benim amacım tek tük özellikleri kullanmak fakat plan satın almadan sadece kredi ile özellik açabiliyor muyuz ? Ben kablosuz carplay kullanmak istiyorum fakat bunun için sfd kalkması gerekiyormuş sfd kaldırmak için ise pro veya ultimate plan almam gerekiyormuş. Ben sadece kredi ile bu özelliği açabilir miyim plan satın almadan sormak istediğim bu açıkçası
kablosuz carplay özelliği tek tıklama özelliğiyle çalışmıyor diye biliyorum. Kodlamaların manuel yapılması ve gps anteni takılması lazım.

kablosuz carplay özelliği tek tıklama özelliğiyle çalışmıyor diye biliyorum. Kodlamaların manuel yapılması ve gps anteni takılması lazım.
Hocam araştırdığım kadarıyla dediğiniz gibi tek tıkla olmuyormuş uzun kodlama gerekliymiş bunun için de pro veya ultimate plan'a ihtiyaç var. Ama gps anteni dahili navigasyon için sanıyorum çünkü görüştüğüm herkes sadece kodlamayla aktifleştirmişler bu özellikleri.

Son düzenleme:
Hocam araştırdığım kadarıyla dediğiniz gibi tek tıkla olmuyormuş uzun kodlama gerekliymiş bunun için de pro veya ultimate plan'a ihtiyaç var. Ama gps anteni dahili navigasyon için sanıyorum çünkü görüştüğüm herkes sadece kodlamayla aktifleştirmişler bu özellikleri.
Kablosuz carplay android auto da gps antensiz çalışması için yöntemi farklı diye biliyorum. Nasıl bir yöntemi var bilemiyorum. Muhtemelen OBD Eleven harici bir cihazla oluyordur.

Valla ben aracı sattım cihaz da evde bir yerde ama lisansım bitti, lisanssız da hiç kullanmadım. Krediyle sadece kendi içinde olan hazır kodlamaları yapabiliyorsunuz ama 2-3 özellik açsanız lisans fiyatına gelir zaten. Özel günlerde indirim yapıyorlar genelde o zamanlar yakalamak lazım. Bir de yanlış bilmiyorsam crackli Apk’ları var sanırım diye duydum.

Geri