Golf 8 1.0 etsi kalkışta ciddi titreme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mdkmbk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mdkmbk

Yeni Üye
İsim
Deniz
Araç
Golf 8 R Line
Merhaba arkadaslar
2021 model 1.0 etsi dsg aracimda, her zaman degil bazen kalkislarda ciddi sekilde titreme olur, sanki stop etti edecek. Hatta yanimda oturan yolcu bile ciddi sekilde hem titremeyi ve silkelemeyi hissediyor. Bu nedenden dolayi gercekten arabadan sogudum. Arac henuz 33k kmde. Bu sorunu yasayan, cozumunu bilen arkadaslar yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Tesekkurler

Çok fark var cidden. Tek fark motor değil.

1.5 150 style pakette var, onlara da güzel paralar çekiyorlar çünkü çok az var
Merhaba, 8-8.5 arasında donanım anlamında tabi ki çok fark var. Ama motor 116 lık 1.5 beygirdense, mk 8 olsun 150 beygiri tercih ederdim anlamında söyledim. Şu da var 150 beygir olsun diye mk 7.5'a da o paraları vermeyi düşünmem mesela. herşeyden önce mk 8 in iç mekanını ben çok beğeniyorum. mk 8 150 ilanlarına bakıyorum. Sonra mecburen a200 ilanlarına geçiyorum :)

Upvote 0
Merhaba, 8-8.5 arasında donanım anlamında tabi ki çok fark var. Ama motor 116 lık 1.5 beygirdense, mk 8 olsun 150 beygiri tercih ederdim anlamında söyledim. Şu da var 150 beygir olsun diye mk 7.5'a da o paraları vermeyi düşünmem mesela. herşeyden önce mk 8 in iç mekanını ben çok beğeniyorum. mk 8 150 ilanlarına bakıyorum. Sonra mecburen a200 ilanlarına geçiyorum :)
He öyleyse bişi diyemem style paket iyi çünkü

Tercih meselesi oluyor artık

Upvote 0

Geri