Dostlar, uzun zamandır fırsat bulup araca eklediğim şeyleri paylaşamamıştım. Şimdi toplu şekilde ekliyorum aşağıya.
Öncelikle sinyal ampullerin gece çekimi istenmişti. Buraya da eklemiş olayım.
Daha önce aldığımı söylediğim spor yayları araca taktırdım ve yaklaşık 2 aydır da deneyimliyorum. Arabada 18” jant var. Onunla birlikte spor yay da olunca sürüşü biraz daha sertleşti diyebilirim. Yoldaki engebeleri biraz daha fazla hissediyorum. Yüksek hızlarda yolda bir tümsek vs olursa içeriye daha çok yansıyor ama araba zıplayıp, oturuyor ve gitmeye devam ediyor. Eski yaylarda benzer senaryoda birkaç kez sekmeye devam ediyordu. Bu noktada hem artısı hem eksisi var diyebilirim. Yol tutuşu ise çok güzel oldu. Virajlarda falan hiç yatmadan ok gibi gidiyor. Esnememesi, yatmaması çok güzel hissettiriyor. Dıştan görünüşü ise bambaşka zaten.
@metinkar hocamdan görüp, aldığım 4’lü orta tuşun da montajını yaptım. Kendim eskisini gözküp, bunu takabildim ancak park tuşunun aktif olması için kodlama gerekti. Onu da Aykut Abi ile hallettik. Mod tuşu maalesef çalışmıyor şu anda. İlerleyen zamanda mümkün olursa onu aktif etmek, donanım olarak hazırız en azından.
En son olarak da araca ambiyans aydınlatma taktırdım. Maalesef orijinal değil, ekrandan bağımsız kontrol ediliyor. Orijinal olan için parçaların tedariği, maliyetinin daha yüksek olacak olması beni caydırdı. Aslında bir bakıma böyle olması biraz daha hoşuma gitti çünkü ekranı ve ışıkları farklı renklere ayarlayıp, kombinasyon yapabiliyorum daha farklı şekilde.
4 kapı çıtası ve kapı gözleri, 4 ayak aydınlatma ve ön konsol olacak şekilde yapıldı montaj. Kablosuz şarj bölgesinde de daha önce forumda paylaşılan USB LED ışık bulunmakta.

Fotoğraflarda ışıklar çok parlar gözüküyor ama gerçekte bu kadar aydınlık değil. Gündüz ve gece kullanımı için parlaklığı kısılıp, açılabiliyor, 64 renk seçeneği var. Renkler arası geçiş modları da bulunmakta. Klasik bir RGB LED aslında yani.

Özellikle ambiyans aydınlatma sonrası arabanın çehresi de keyfi de çok değişti.Tamamen farklı bir araba gibi hissettiriyor ışıklar açık ve kapalıyken.