Bu arada lastikler michelin pilot sport 5
Tamamdır hocam teşekkür ederim birde biliyormusunuz fabrikasyon golf 7 jant modelleri ve kaç inç e kadar .Bu arada lastikler michelin pilot sport 5
Sırf konfor için orjinal jantlara geçtim 11000 tl gitti . Ama eski görüntü çok daha iyimiş . Seçim yapmak zor…
Replika jantlarda genelde çemberin lastiğe bakan kısmında etiket oluyor ama şu an göremezsiniz tabii ki.Aytas
hocam teşekkürler bu bilgiler jant üzerinde yazarmı ? Jantları kendim alsam bilebilirdim ama üzerinde böyle geldi …
Değiştim hocam orijinalleri aldım . Ancak öncekileri de satmadım bakabilirim sanırsam . Öncekilerin modeli arceo Madrid olarak geçiyor .
Evet arceo madrid, attığım görselde yazıyor.Değiştim hocam orijinalleri aldım . Ancak öncekileri de satmadım bakabilirim sanırsam . Öncekilerin modeli arceo Madrid olarak geçiyor .
başkan 17 jantla 3,5 cm spor yayın fotoğrafı varsa rica edebilir miyim2. el orjinal 17 dijon aldım tabi sıfır lastik 11000 e mal oldu . Evet konfor arttı biraz ancak 18 deki görüntü çok güzelmiş . Şimdi de yayları değiştirme kararı aldım üzerindeki ultra racing yayları çıkartacam. Sıfır eibach prokit aldım 3,5 gelsin bide onla 18 inçleri deniyeceğim . İşallah bu sefer olur .