Yeni araba tercihi


Doctor

Üye
Katılım
11 May 2020
Mesajlar
211
Tepkime puanı
280
Konum
Aydın
İsim
İlker
Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

2015 model 1.2 tsi manuel golf mk7 comfortline aracım var. Arabayı yenileme düşüncem var. Fakat kafam cok karıştı. Bütçe olarak max 750 bin tl dolaylarını düşünüyorum.

Golf 8 icin bayilerle konuştum. Sadece manuel impression var. Manuel olmasi dert degil. Fakat araba bom boş. Park sensörü ambiyans aydınlatma hiz sabitleyici vs vs bir çok eksik var. Arti olarak fiyati uygun. Life ve style su an sifir bulunmuyor. İkinci eller su an sifir liste fiyatindan daha pahali ikinci el mantikli gelmiyor.

Leon mk4 1.5 tsi manuel bakiyorum. Araba dolu paket sadece motor 130 hp manuleller ama cok takilacak bir detay değil. Piyasasi oturmamis bir arac olmasi kafami kurcaliyor.

Astra L kasa dun bayide inceledim ama araç gs paketti gs paket gayet guzel duruyor. Benim alabilecegim ya manuel yada artik indirim olursa otomatik edition. Manuel 660 bin tl civari ve golf imp gore baya dolu kaliyor. Ama edition astra nasil görünür incelemek lazim su an bayilerde yok.

Sizin dusunceleriniz nelerdir. Alternatif olarak ne bakılabilir. Benzinli manuel ya da otomatik c hb veya b suv tercihim olabilir.
 

Golf'un sahip oldugu platform diger araclara nazaren mukemmel bir platform bence. Her sekilde upgrade ediliyor. Cok moduler bir yapisi var. Yani ozetle eksik gordugunuz ozellikleri araca kazandiracak yetenekli bireyler veya profesyonel firmalar var. Fabrikasyon istiyorsaniz orasi baska tabi.
 
T-cross düşünün derim hocam. Otomatik tavsiye ederim.
 
o bütçelere 2018-2019 düşük km otomatik,cam tavanlı highline golf 7.5 alınır.
 

Geri
Üst Alt